LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
OG Eastbull x Caddillac și Tata Vlad - Trening Negru

we ❤️ music

OG Eastbull colaborează cu Caddillac și Tata Vlad pentru „Trening Negru” și anunță primul album solo în română

OG Eastbull revine cu o nouă lansare, colaborând cu doi dintre membrii BUG Mafia pentru „Trening Negru”. Odata cu această lansare, aritstul anunță și primul album solo în română – „FOAME și AMBIȚIE” - ce va fi lansat pe 12 iulie. Albumul va conține 31 de piese și colaborări cu cei mai mari artiști urbani și nu numai.

Fiind a doua colaborare dintre OG și Tata Vlad, acesta a declarat pe social media că muzica celor de la BUG Mafia a fost una din sursele principale de inspirație ce l-au determinat pe acesta să se îndrăgostească de muzica rap. „Trening Negru” a fost produsă de Maggo Del Blocco, colaboratorul frecvent OG Eastbul și Golani.

OG Eastbull este un trapper român ce a cunoscut succesul atât în Italia, dar și în România. Majoritatea videoclipurilor sale au fost filmate pe străzile Romei, de unde acesta s-a și inspirat pentru piesele sale. Deși par agresive, versurile melodiilor lui OG Eastbull vorbesc despre lucruri și evenimente reale, iar întreaga sa muzică reprezintă un statement pentru ceea ce viața de cartier te învață. Cariera lui a avut o ascensiune uimitoare odată cu lansarea hit-ului “Bella Giornata”, pentru care a câștigat un disc de aur și dublu platină. În industria românească, piesa “Contactu’” s-a bucurat de un succes la fel de mare. De asemenea, OG a mai colaborat cu nume precum NANE, NOSFE, Amuly, Killa Fonic, Roxen, etc.

Tata Vlad, membru fondator B.U.G. Mafia, este unul dintre cei mai apreciați artiști și producători din România. Am putea puncta numeroase repere din cariera lui pentru a descrie influența pe care o are în industria muzicală autohtonă, dar e suficient de menționat faptul că în ultimii doi ani piesa “8 Zile Din 7”, semnată de B.U.G. Mafia, featuring-ul cu AMI pentru “Enigma” si colaborarea cu Holy Molly pentru “Ploua” s-au aflat în topul preferințelor fanilor pe platformele de streaming și în heavy-rotation în playlisturile radiourilor.
Caddillac este unul dintre membrii trupei de hip hop BUG Mafia, una dintre cele mai apreciate formații de acest gen din România. Printre lansările de succes avute alături de trupă se numără și albumele „Mafia”, „Înc-o zi, înc-o poveste”, „Băieții buni” sau „Înapoi în viitor”.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT