Juice WRLD - Already Dead

S-a lansat piesa “Already Dead” a regretatului Juice WRLD

we ❤️ music
A fost lansată o nouă melodie de la regretatul rapper Juice WRLD - "Already Dead". În același timp, a fost anunțată și dată următorului album - Fighting Demons, care va fi publicat pe 10 decembrie 2021.

“Nu era nimic mai important pentru Jarad “Juice WRLD” Higgins că atunci când lansa muzică nouă pentru milioanele de fani din întreagă lume. Acesta are un catalog imens de melodii, cu multe piese noi pentru anii ce vor urmă. Jarad a fost mereu sincer despre situațiile prin care a trecut, iar prin geniul sau muzical acesta își exprimă sentimentele. El nu a renunțat niciodată, iar prietenii și familia i-au fost mereu alături”, a declarat mama lui Juice, Carmela Wallace.
Stream: https://umusic.lnk.to/AlreadyDeadPR
Anteriorul material discografic, “Legends Never Die”, lansat pe 10 iulie 2020, a debutat pe primul loc în Billboard Hoț 200 și a staționat pe această poziție timp de 2 săptămâni. Totodată, proiectul a oferit 5 piese care au intrat în Top 10 Billboard Hoț 100. În aprilie 2020, Carmela Wallace a înființat cu ajutorul Grade A și Interscope Records “Live Free 999 Fund”. Acest fond ajută tinerii să-și învingă propriile bătălii interioare prin intermediul iubirii, fericirii și onestității sentimentale.
Juice WRLD a fost un rapper, cântăreț și compozitor american. A fost cunoscut pentru single-urile sale “All Girls Are the Same”, “Lucid Dreams” și “Robbery”. Acesta a lansat 3 albume: “Goodbye & Good Riddance” (2018); “Death Race for Love” (2019) și “Legends Never Die” (2020). A câștigat un premiu American Music Awards pentru Favorite Male Artist-Rap/HipHop în 2020, un premiu Billboard Music Awards pentru Top New Artist în 2019, și un premiu iHeart Music Awards pentru Best Hip-Hop Album în 2020. Totodată, artistul a mai primit două nominalizări la MTV Video Music Awards, 12 nominalizări la Billboard Music Awards și câte o nominalizare la BET Awards și BET Hip-Hop Awards.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT