LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Interviu: Alex Parker “Numele meu de scenă vine de la Peter Parker din “Spiderman”

Fanii festivalurilor de succes au auzit deja despre Alex Parker, cel care muncește la platante cu plăcere și nu obosteste.

Am stat de vorbă cu tânarul DJ despre marea sa pasiune, muzica și ce am aflat puteți citi în continuare în interviul pe care ni l-a acordat în exclusivitate.

WeLoveMusic: Cine este în realitate Alex Parker și de unde vine?

Alex Parker: Alex Parker este în buletin Alexandru-Ștefan Ciacoi. Parker vine de la Peter Parker, din Spiderman, m-am inspirat după ce am citit “The Amazing Spiderman #700”, în 2012, ultimul comic-book dintr-o serie începută în 1963. Eu am atins pământul prima dată în 1995, în București.

De când ai descoperit muzica și când ți-ai dat seama că asta vrei să faci?

La 6 ani am început să fac cursuri de pian, iar în jurul vârstei de 14 am început să produc primele piese. Cred că în perioada de adolescență mi s-a format dorința, mai precis la 16 ani, când l-am descoperit pe Skrillex.

Când ți-ai câștigat primii bani din muzică?

Acum 13 ani, când aveam 13 ani, aveam un canal de YouTube pe care făceam cover-uri la clape și vindeam pe paypal preset-uri de clape. Pe la 15 ani au început și primele concerte plătite, iar de atunci până la 19, când am început să vând piese, am produs bani ca instrumentist în diferite trupe.

Ți-a fost greu în perioada de pandemie? 

Psihologic a fost o perioadă foarte urâtă. Din punct de vedere profesional, una foarte bună.

La ce evenimente mari ai pus muzică?

Am pus muzică la Untold și Neversea în anii dinainte de pandemie.  Tocmai ce am avut un show super tare la Neversea Beach, publicul a fost genial, s-a simțit setea de distracție. Tot vara aceasta, am deschis show-ul privat de pe Casa Poporului al lui Armin Van Buuren, când și-a anunțat cel mai mare solo show, pe 25 septembrie, la Sound of Bucharest. Fiind un mare fan, m-am bucurat foarte tare să-l cunosc.

Ți s-a întâmplat ceva interesant la astfel de evenimente?

Evenimentele cu adevărat interesante au fost chiar înainte de pandemie. Am reușit o premieră ce a ajuns până în America, în revista DjMag. Am continuat trendul anul acesta cu colaborarea NFT, împreună cu Elrond, unde am fost publicați de către Rolling Stone și Wonderland Magazine.

Care sunt următoarele evenimente la care vei pune muzică?

Primul eveniment din calendar este Untold. See you there!

Cu ce vedete ai colaborat în ultima perioadă?

În ultima perioadă m-am concentrat pe artiștii casei mele de discuri, Creator Records. Este vorba despre Olivia Addams, Holy Molly și, mai nou, Alis Shuka!

Care este piesa care te reprezintă?

O să spun piesa pe care o am pe repeat acum, nu cred că mă reprezintă o piesă anume ci tot playlist-ul personal care are mii de piese. “Cold Heart” – Duă Lipa & Elton John, remixată de PNAU.

Ce faci în timpul liber, când nu faci muzică?

Nu prea îmi las timpul liber, mi se pare cel mai de valoare asset pe care îl posed. Dacă am nevoie de relaxare, merg la munte, îmi închid telefonul și iau o carte de mindfulness din bibliotecă și o “devorez”. Sunt foarte pasionat și implicat pe piață de crypto & stocks, îmi place să mă informez și să citesc despre fenomenele acestea, deoarece sunt și investitor în ele. Când simt că am nevoie de un reset, ies în spații deschise private cu mașina și fac drifturi. Și, poate, o dată pe luna mă joc puțin Cyberpunk.

Ce îți dorești pentru următoarea perioadă?

Să lansez cât mai multe piese Alex Parker!

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT