LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
spune ceva - balkan feat glorya

we ❤️ music

Premieră! S-a lansat Balkan feat. Glorya – “Spune Ceva”! “E exact varianta de piesă pe care mi-am dorit-o”, spune Balkan

Colaborarea dintre Glorya și Balkan a trecut la un alt nivel și iată că cei doi artiști au parte de o nouă piesă la care au lucrat cu drag și pentru care au filmat și un videoclip interesant. Noua melodie se numește "Spune Ceva" iar cei doi artiști ne-au spus mai multe detalii despre lucrul la acest proiect.

Toamna se numără colaborările de succes iar Balkan și Glorya par să întărească această afirmație. Pentru că împreună cu Sprint Music au lansat piesa “Spune Ceva”, o melodie la care au filmat și un videoclip foarte interesant.  “Spune ceva” în colaborare cu Glorya este o piesă pe care am compus-o în urmă cu ceva vreme și la care țin mult. Până am ajuns la varianta finală, trebuie să recunosc că înainte de aceasta, am mai avut 3 sau 4 variante dar nu am fost mulțumit de producție și am zis să mai aștept până ajung la varianta pe care mi-am dorit-o. Pe această cale vreau să mulțumesc tuturor pentru implicarea în acest proiect, echipei Sprint Music și managerului meu Marius Chină, pentru producția muzicală și Mix&Master, le aduc mulțumiri lui Sergiu Buta și Daniel Mihai Călin, iar pe partea de video, mulțumiri echipei EM Production, Emanuel Grigore și Marian Plaian. Sper să vă placă piesa nouă și vă doresc audiție plăcută!”, ne-a mărturisit Balkan. Iar la rândul ei, Glorya ne-a povestit despre această colaborare. “Lucrez cu Balkan de prin 2012, când am lansat “Vara mea”, și am avut succes. Ne-am împrietenit și de atunci facem muzică împreună, avem un proiect bazat pe dragostea pentru muzică, mai ales că sutem artiști. Ideea piesei îi aparține lui Balkan. El fiind rapper a venit cu această piesă, nu avea refren și am lucrat la ea. A fost o provocare pentru mine pentru că are ceva influențe trap. Nu a fost gândită să fie așa dar ne place ce a ieșit. Este prima piesă trap pe care o cânt și sper să nu fie ultima. Consider că așa se naște o piesă bună, ai compus azi, ai avut inspirație, iar a doua zi nu mai trebuie să schimbi nimic la ea din punct de vedere compozițional, linii, text. În ceea ce privește negativul, simțeam noi că nu e ceea ce trebuie, ne doream și să fie în ton cu ceea ce se ascultă acum. Am dat-o mai departe astfel că ne-a ajutat prietenul nostru Daniel Mihai Călin, îi mulțumim și lui pe această cale. Eram nerăbdători să o lansăm dar uite că se întâmplă acum. Pentru “Spune Ceva” avem și un videoclip realizat cu echipa EM Production. Am filmat noaptea într-o zonă foarte populată de la noi, aproape de faleza Nord și am încercat să nu prindem oamenii care se plimbau în cadre pe stradă, căci am filmat vara, noaptea. Ne bucurăm de o echipă minunată și cred că nimic din proiectul Glorya Balkan nu s-ar fi întâmplat dacă nu aveam echipa asta în spate, cu care ne înțelegem, pentru că există chimie între noi și Sprint Music”, a mai declarat solista, în încheiere.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT