LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Laura Bretan a intrat în afaceri la 18 ani

Descoperită de telespectatori și fani la "Românii au talent" și "American Got Talent" sau "Eurovision", Laura Bretan a devenit o mică vedetă având în spate o echipă bine formată.

Chiar și în pandemie tânăra a avut proiecte, și-a lansat primul album, un site dar și o colecție de haine care-i poartă numele.

Micuța româncă a stat în pandemie departe de România, împreună cu familia ei. Însă Laura Bretan nu a stat departe de proiecte, de muzică, chiar a lansat un album, primul din cariera ei, pentru care a luat discul de aur, dar și un site care-i poartă numele. În plus, tânăra și-a lansat și colecție de haine, având la vânzare tricouri, hanorace, șepci și genți cu chipul ei, cu inscripții care-i poartă numele pe care le poți comanda online plus alte lucruri. Tot de acolo poți să-ți comanzi și primul ei album. “Am încercat să stau ocupată, să lucrez de acasă la piesele de pe album, mi-a permis tehnologia să lucrez cu oameni din toate colțurile lumii”, a povestit ea. Așa că dacă intrați pe site-ul ei, www.laurabretan.com puteți găsi mai multe accesorii, de la haine la șepci și genți, dar și albumul ei. Iar în continuare va spunem cât costă aceste produse pe care dacă vreți le puteți comanda de pe site. Astfel, dacă vreți să va cumpărați un tricou cu imaginea solistei, acesta costă 60 de lei, un hanorac 150 de lei, la fel și o jachetă, o șapcă 50 de lei, un caiet cu Laura pe coperta 10 lei, un bloc notes 15 lei, o sacoșă cu text –  20 de lei, o sacoșă cu foto 30 de lei, un pix de plastic 10 lei, pix metalic 25 de lei, CD-ul cu noul album 50 de lei, iar vinilul 150 de lei.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT