LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Ronna Riva - Lalalove

we ❤️ music

Ronna Riva lanseaza videoclipul celui mai recent single al ei “Lalalove”!

Melodia este compusa de Alexandru Anghel si Vlad Andrinoiu. Lalalove, este o melodie de dragoste ce apartine genului muzical pop-dance cu multe influente orientale. Regia videoclipului apartine echipei lui Silviu Mindroc, avand o poveste de dragoste imbracata cu multa senzualiatate si delicatete.

“Imi place mult aceasta piesa, deoarece sensibilitatea ei ma reprezinta enorm. Sper sa intre in toate playlisturile de pe youtube, pentru ca asa sigur o sa ajunga la cati mai multi ascultatori iar melodia o sa le mangaie sufletul” a declarat Ronna despre noul ei single!

Mângâiat de valurile Mării Negre, orașul Constanța este un loc cu o mare istorie în spate. Este cunoscut și pentru acel vibe special pe care toți artiștii născuți aici îl poartă cu ei. Ronna Riva nu este diferită. I-a placut să fie pe scenă încă din copilărie. La doar 13 ani era deja în turneu în România cu trupa Viva. Dar abia după ce și-a terminat studiile, s-a dedicat în totalitate singurei iubiri adevărate: muzica!

Ronna mărturisește că muzica este contagioasă și odata ce te-a atins, nu există nicio ieșire, ramane in sufletul tău mereu. Artista vrea ca toată lumea să se conecteze cu ea prin muzica ei. Câteva colaborări cu artiști internaționali precum Will Jordan, nominalizat la Grammy sau super-talentatul rapper iranian Pooyan Mokhtari, reprezinta una dintre dovezile pentru versatilitatea sa muzicală incredibilă.

Follow & Subscribe: Ronna Riva
Youtube: https://www.youtube.com/c/RONNARIVA
Facebook: https://www.facebook.com/RonnaRiva/
Instagram: https://www.instagram.com/RonnaRiva/
TikTok: https://www.tiktok.com/@ronnariva

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT