LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Exclusiv Sprint Music – Georgian lansează “Ce bine e”! “Avem motive destul de multe ca să ne bucurăm!”

Chiar dacă perioada prin care trecem nu este deloc plăcută, din cauza pandemiei, artistul Georgian vine cu un vibe pozitiv și ne face să mai uităm de probleme. Piesa “Ce bine e” se lansează la momentul potrivit și emană pozitivitatea de care avem nevoie! Videoclipul este unul pe măsură și este lansat de Georgian în colaborare cu Sprint Music.

” “Ce bine e!” este o piesă compusă de Sandor Biro, pe care am ascultat-o și înregistrat-o prima oară la începutul anului trecut. Mi-a plăcut mult și am tot reascultat-o în starea de urgență; în acea perioadă am conștientizat și simțit pe deplin cât este de bine să poți oferi și primi, fără restricții, dragostea de care avem atâta nevoie. Următorul pas a fost reîntâlnirea cu Sandri, care era la fel de determinat să finalizăm și să lansăm piesa.” ne-a mărturisit Georgian.”Ce bine e când sufletul tău se confundă cu al meu / Ce bine e când adormi și eu pot să îți veghez visele” sună refrenul piesei lui Georgian.

“ “Ce bine e”, este o expresie comună, simplă, care nu a fost atât de mult folosită în melodii dar care cred că sintetizează fericirea unui om. În aceste vremuri dificile, e atât de bine atunci când sufletul pereche îți este alaturi, atunci când îți poți îmbrățișa toată familia, atunci când poți ieși la o cafea cu prietenii, atunci când poți privi zâmbetul cuiva sau, pur și simplu, când inspiri aer curat, nefiltrat de vreo masca! Consider că acest mesaj este mai mult decât necesar într-o perioadă atât de grea, pentru cei care doar iubind își pot hrăni sufletul și poftă deviață! Așadar să privim și partea bună a lucrurilor, atâta timp cât încă avem multe motive să ne bucurăm și să spunem <Ce bine e>!”, a mai adăugat Georgian.

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT