LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Nicky Romero x Norma Jean Martine - I Hope That It Hurts

we ❤️ music

Nicky Romero colaborează cu Norma Jean Martine pentru “I Hope That It Hurts”

Nicky Romero colaborează cu Norma Jean Martine pentru “I Hope That It Hurts”. Cântecul este un exemplu uimitor al capacității lui Romero de a produce totul, de la umplerea ringului de dans al festivalului de pe scena principală, la bijuterii crossover dance-pop prietenoase cu undele radio, care lovesc cu adevărat în sentimente. Cu o combinație câștigătoare de voci emoționante și melodii organice, „I Hope That It Hurts” este tipul de imn de despărțire pe care îl vei canta sub duș, în mașină sau după câteva pahare de vin.

Pe lângă nenumăratele sale lansări pe Protocol Recordings ale lui Romero, el a lansat anterior „Why Do I Call” și „Nights With You” pe Virgin/Universal, în timp ce Norma Jean Martine a colaborat la câteva hituri mari cu oameni precum Ofenbach pentru „ Head Shoulders Knees & Toes” (peste 350 de milioane doar pe Spotify) și Lost Kings pentru „When We Were Young” (peste 110 milioane de stream-uri pe Spotify) făcându-l pe talentatul american unul dintre cei mai solicitați cântăreți/compozitori din lume.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/IHopeThatItHurtsPR

„„I Hope That It Hurts” este o melodie specială pentru mine, deoarece întregul proces creativ a fost o călătorie. M-am îndrăgostit de primul demo al piesei, dar inițial era prea departe de sunetul meu. Deci Cea mai mare provocare a fost să transform această melodie frumoasă în ceva cu care mă simțeam confortabil, fără a pierde ADN-ul scrisului original și al vocii, care m-a captivat când am ascultat prima versiune a ei. Ea a adus cu adevărat melodia la următorul nivel cu o interpretare uimitoare. Sunt foarte încântat să o împărtășesc lumii.” – Nicky Romero

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT