LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
FINNEAS - Mona Lisa Mona Lisa

we ❤️ music

FINNEAS a lansat piesa „Mona Lisa, Mona Lisa”

FINNEAS a lansat piesa „Mona Lisa, Mona Lisa”. După două spectacole SOLD OUT la Troubadour din Los Angeles la începutul acestei săptămâni, FINNEAS, câștigător al Academiei și al Premiului GRAMMY®, revine cu o piesă și un videoclip muzical nou-nouț – „Mona Lisa, Mona Lisa”.

Piesa vine cu un videoclip, regizat de partenerul de multă vreme a lui FINNEAS, actrița Claudia Sulewski. Filmul conține clipuri și fragmente din viața de pe drum în timpul recentului turneu european al surorii sale, Billie Eilish.
Într-o întorsătură neașteptată, dar întâmplătoare a destinului, celebrul regizor de film Gus Van Sant i-a dăruit lui FINNEAS un tablou inspirat din capodopera Leonardo Da Vinci și este folosit ca opera de artă pentru noul single. Vorbind pe Instagram, FINNEAS împărtășește „Opera de artă este un tablou al incredibilului Gus Van Sant pe care mi l-a dăruit înainte de a-și da seama că am un cântec numit după Mona Lisa. Atât de tare și o onoare să am această piesă de artă pe post de copertă a melodiei mele.”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/MonaLisaMonaLisaPR

„Mona Lisa, Mona Lisa” servește ca urmare a primei lansări a FINNEAS din 2022, „Naked”, care a fost lansat la începutul acestui an, alături de un videoclip regizat de colaboratorul frecvent Sam Bennett, ambele piese oferind prima degustare de muzică nouă de la FINNEAS de la lansarea albumului său de debut, apreciat de critici, „Optimist”.

La începutul acestui an, FINNEAS a uimit în ambele weekenduri de la Coachella, cântând în fața unui public extins, atât ca artist solo, cât și cu sora sa. Toamna trecută, FINNEAS a primit nominalizări în toate cele patru categorii majore pentru cea de-a 64-a ediție anuală a Premiilor GRAMMY®, inclusiv Cel mai bun artist nou, precum și Discul anului, Albumul anului și Cântecul anului albumul „Happier Than Ever” al lui Billie Eilish. Ever.” În ianuarie, a câștigat un premiu Oscar pentru munca sa la piesa lui James Bond „No Time To Die”.
De asemenea, anunțat recent, FINNEAS a compus partitura originală pentru viitorul thriller de comedie Vengeance, care marchează debutul regizoral al lui B.J. Novak (The Office, The Premise) și îl are în distribuție pe Novak însuși, alături de Issa Rae, Ashton Kutcher, Boyd Holbrook, J. Smith-Cameron și Dove Cameron. FINNEAS a realizat anterior muzica pentru drama The Fallout, care a avut premiera la începutul acestui an pe HBO Max.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT