LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Romanian House Mafia remake Love It - DaWho și Sad George

Romanian House Mafia lansează remake-ul „I Love It” alături de DaWho și Sad George

we ❤️ music
Romanian House Mafia lansează o nouă producție “I love It” în colaborare cu DaWho și Sad George. Piesa reprezintă un remake al piesei “I Love It”, lansată în 2018 de Kanye West și Lil Pump.

“I Love It” a fost compusă de DaWho și Sad George. În varianta ei originală, melodia a fost un hit global atingând poziția întâi în Canada, Finlanda, Grecia, Lituania, Noua Zeelandă și Suedia. În USA a atins locul #6 în Billboard Hot 100 și locul #5 în Billboard Hot R&B/Hip-Hop Songs, iar în UK R&B a fost locul #1.
DaWho este un producător român devotat și tânăr căruia îi place să combine genurile muzicale pentru a face oamenii să danseze.
Sad George este unul din producătorii sublabel-ului Romanian House Mafia pentru care, pasiunea și determinarea de a realiza producții cât mai unice în modul său caracteristic, sunt elemente definitorii. De aproximativ cinci ani, George este pasionat de lumea producției muzicale, printre alte pasiuni numându-se și compusul și cântatul la vioară.
Romanian House Mafia este un sub-label Global Records dedicat exclusiv muzicilor dance și house. Inițiativele RHM vizează egalarea succeselor internaționale ale artiștilor de top ale acestei nișe.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT