LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Jeremy Loops a lansat albumul Heard You Got Love

we ❤️ music

Jeremy Loops a lansat albumul “Heard You Got Love”

Jeremy Loops a lansat albumul “Heard You Got Love”. Artistul sud-african a cântat în unele dintre cele mai prestigioase locații din lume – inclusiv la un spectacol sold-out la Brixton Academy din Marea Britanie – cu muzica sa plină de energie, strângând peste 250 de milioane de stream-uri globale.

Astăzi este lansat și single-ul „Head Start” al lui Jeremy, relaxant și încântator, produs de prolificul Red Triangle (Camilla Cabella, Charlie Puth, Yungblud), co-scris de Wayne Hector („Starships”) al lui Nicki Minaj).
Acesta urmează single-ul său anterior, „Better Together”, care a fost scris împreună cu nimeni altul decât Ed Sheeran. După ce s-au întâlnit în spatele scenei la un spectacol din Africa de Sud, perechea a reușit să lucreze împreună.

Primul single de pe acest album a fost scris și înregistrat cu una dintre influențele de-a lungul vieții lui Jeremy, grupul vocal iconic, de renume mondial, din Africa de Sud Ladysmith Black Mambazo. Grupul s-a format în anii 1960 pentru a crea muzică universală tradițională, cu armonii energice și unice, iar aici stilul lor distinctiv se potrivește perfect cu sunetul lui Jeremy. Celebra carieră a lui Ladysmith Black Mambazo a fost urmată de un tânăr Jeremy care a plâns după ce i-a văzut prima dată.

Jeremy este un muzician autodidact care și-a luat prima chitară la universitate. Pe măsură ce dragostea lui pentru a scrie cântece a crescut, sud-africanul a scris melodii în timp ce lucra la bordul superyacht-urilor, unde și-a făcut drumul de la pontier la cel de maestru de iaht.

În timp ce lucra îndeaproape cu apa, Jeremy a fost șocat să vadă volumul deșeurilor din apă. Această experiență a alimentat una dintre numeroasele sale inițiative, Greenpop, proiectul ecologic care a umplut 400 de spații fără verdeață cu peste 150.000 de copaci. Pe măsură ce cariera sa s-a dezvoltat rapid, Jeremy a muncit din greu pentru a compensa orice emisii de carbon din turnee și pune constant responsabilitatea socială în prim-planul mișcărilor sale. Activistul a fondat The Big Food Drive pentru a livra provizii de hrană unora dintre cele mai sărace comunități din Africa de Sud. Campania finanțată prin participarea publică a construit o rețea de distribuție de alimente cu alți parteneri care au contribuit la 55.000 de mese pe săptămână timp de 6 luni pentru cei aflați în nevoie.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/HeardYouGotLovePR

Jeremy a îmbinat cu grijă aceste valori în fiecare colț al ultimului său proiect. El spune: „Acesta este albumul pe care mi-am dorit întotdeauna să-l fac și speranța mea este că unele dintre lucrurile despre care am scris vor însemna la fel de mult pentru alții precum și pentru mine. Fiecare melodie vorbește despre ceva la care țin profund.”
Albumul „Heard You Got Love” i-a permis lui Jeremy să exploreze mai multe aspecte tehnice ale înregistrării decât a făcut-o anterior. Discul a prins viață în studioul de acasă al lui Jeremy, între scufundările zilnice în ocean. A colaborat cu artiști de renume mondial precum Simone Felice (The Lumineers), Jake Gosling (Shawn Mendes), Tobias Kuhn (Milky Chance) și Carey Willets (Dermot Kennedy). El a adus, de asemenea, o flotă de producători high-end pentru album, inclusiv Ed Holloway (Lewis Capaldi), Eg White (Adele) și Cam Blackwood (George Ezra).
Jeremy va porni în jurul globului încă o dată în acest an pentru amplul său turneu din 2022, oprindu-se la Glasgow, Dublin și Manchester înainte de a începe o serie de întâlniri în orașe europene și de a încheia cursa la Eventim Apollo (Hammersmith) din Londra pe 6 octombrie.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT