LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
The Klubbfreak

we ❤️ music

The Klubbfreak ne transportă la toate festivalurile la care nu am fost

Scena muzicii dance are o nouă figură care începe să-și facă simțită prezența. În această notă, The Klubbfreak vine cu patru piese care ne deschid drumul spre vară, mare, festivaluri și tot ce e frumos.

Pune-ți căștile în urechi, lasă tot ce ai de făcut și ascultă cele patru piese ale The Klubbfreak, „My Love 4 U”, „Like The Way”, „Losing My Mind”, „Something About House”, pentru a te transporta pe plajă. Dacă îți e dor de energia dintr-un club aflat pe plajă sau de energia specifică unui festival, muzica unui DJ poate schimba asta, iar de această dată DJ-ul este The Klubbfreak. „Am lucrat la aceste piese cu speranța că o să ajungă la voi, că o să vă facă să vă transportați puțin în starea pe care o aveați atunci când dansați desculți pe plajă.
Viața de la festivaluri s-a schimbat, având în vedere contextul din prezent, însă eu cred că distracția și atmosfera de festival pot fi prezente și în apartament, în grădină sau pur și simplu în căști.”, a povestit The Klubbfreak.
The Klubbfreak este un DJ din Bogota, Columbia. Înainte de a se concentra exclusiv pe zona de producție muzicală, acesta a cochetat cu zona de radio. De asemenea, a remixat o serie de piese pentru artiști importanți, care au urcat în top 10 în mai multe țări.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT