rian cult

Rian Cult lansează EP-ul de debut „EXhibition of a heartbreak”

we ❤️ music
Rian Cult, noua revelație a muzicii pop de la Marea Neagră, lansează la începutul lunii august EP-ul de debut - „EXhibition of a heartbreak” – în colaborare cu Media Pro Music și Universal Music România.

Cele cinci piese regăsite pe album „ABCD”, „Paranoid”, „Like You Did Before”, „Courtney Love” și „Morning After”, reprezintă un vernisaj al emoțiilor și trăirilor tânărului artist din ultima perioadă. „EXhibition of a heartbreak” exprimă procesul de vindecare al unei inimi frânte transpus în artă. Artistul a făcut pace cu trecutul, însă nu înainte de a împărtăși cu restul lumii o parte din emoțiile resimțite. „EP-ul meu „EXHIBITION OF A Heartbreak” este oficial lansat! Închei un capitol uimitor în călătoria mea ca artist și producător emergent și încep unul nou, dar acum cu și mai multă încredere. Mulțumiri imense echipei din spatele întregului proiect și prietenilor care au luat parte la transformarea unor piese în realitate.”, spune Rian Cult.
LINK SPOTIFY: https://open.spotify.com/album/6LRklm8fo8fOY565siWWNC?si=RubU5jMWQu2qX5t-PAhiow&dl_branch=1

Întregul proces artistic a fost reprezentat vizual printr-un editorial realizat de fotograful Valentin Bercea, la Centrul de Terapie prin Artă @atelieropendoors, și o colecție capsulă lansată în colaborare cu Ana Maria Mircea, creatoarea @im.not.an.artist.

EP-ul beneficiază de sound-uri pop cu elemente surpriză, iar stilul compoziției poate fi comparat cu piese celebre ale artiștilor care l-au influențat pe Rian de-a lungul carierei, precum LAUV, Ed Sheeran sau blackbear.

Rian Cult (Adrian Culețu) este unul dintre cei mai promițători tineri artiști din industria muzicală românească, baterist, producător, vocalist și compozitor de muzică pop. De origine din Constanța, Rian a crescut ascultând multe influențe rock și hip-hop. Absolvent al Facultății Berklee College of Music din Statele Unite, licențiat în Writing și Producție Contemporană, cu accent pe Compoziție, Rian Cult s-a întors în România pentru a-și împărtăși viziunea pentru o vreme în țara sa natală. A cântat la tobe pentru și cu nume mari în România precum Nicu Patoi, Adrian Ciuplea („Vița de vie”), Mihai Ardelean, Florin Giuglea sau Simona Nae.

Cu un fundal muzical format în ani de studii și sute de ore de repetiții, cariera sa muzicală este în continuă creștere atât la nivel național, cât și internațional. A început ca toboșar, apoi a început să cânte la chitară și voce. În 2018, a început să urmeze o carieră solo de cântăreț, compozitor și producător. Rian a scris muzică pentru artiști de pretutindeni. A început să înregistreze melodii cu artiști din zona Bostonului, precum Tristan Simone, Abram, Kastelo, melodiile reușind să adune aproape 1 milion de ascultări pe platformele de streaming.
Rian Cult are mult succes pe platformele de streaming, în special Spotify. Piesa „Sundays In New York” are peste un milion de stream-uri, fiind ascultată din țări precum Brazilia, Mexic, Australia și Statele Unite. Rian Cult scrie acum piese pentru el, a finalizat primul EP și produce și înregistrează pentru artiști locali și internaționali de renume.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT