LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
rareș x Bogdan DLP x La tine și la bani

we ❤️ music

rareș și Bogdan DLP mărturisesc că se gândesc ,,La tine și la bani”

Luna decembrie e specifică surprizelor, așa că rareș și Bogdan DLP s-au hotărât să unească ce e mai bun din cele două lumi și să își surprindă fanii cu o nouă piesă. ,,La tine și la bani” combină stilurile specifice ale celor doi artiși, iar versurile acesteia sunt dedicate femeii care le ocupă gândurile celor doi. Piesa face parte din coloana sonoră a filmului ,,Romina VTM”, ce se va lansa pe data de 2 ianuarie 2023.

,,<<La tine și la bani>> e piesa aia care nu te lasă în pace și sper să văd mulți oameni în online cum se distrează pe ea și cum o reinterpretează. Încă o piesă din <<Romina VTM>>, oare personajele noastre vor fi îndrăgostite de aceeași persoană? Hint-uri peste tot.” ne spune rareș”
Piesa a a fost compusă de Cătălin Stănciulescu, iar producția a fost realizată de Basalic Alex-Ionuț. “Distrați-vă pe piesa asta, faceți filmulețe, distribuiți-o la prieteni și veniți la <<Romina VTM>> pe 2 ianuarie!” ne spune Bogdan DLP.
,,Romina VTM” este un nou film românesc, fiind o combinație omogenă între musical și comedie romantică, care se va lansa pe 2 ianuarie 2023 în toate cinematografele din țară. Printre numele din distribuție se numără și Bogdan de la Ploiești, Nicole Cherry, Tzanca Uraganu, YNY Seby, Costel Biju, Rareș Mariș, Cristina Pucean și mulți alții. Pelicula este produsă de Vidra Production, alături de Selly Media Network.7
Originar din Cluj, rareș are o poveste atipică pentru un artist. Un student de 10 la Drept, a renunțat la facultate pentru a intra în competiția One True Singer, pe care a și câștigat-o. Single-ul lui rareș, ,,Nașpa”, alături de Arkanian, s-a dovedit a fi un real succes, dominând, peste vară, cele mai mari festivaluri din țară, Untold, Neversea, Summerwell și Electric Castle, iar rareș nu s-a oprit aici. Piesa sa, ,,Buchet de trandafiri”, în colaborare cu Olivia Addams, a pus stăpânire săptămâni la rând pe primele poziții ale topurilor de radio, atingând locul 2 în Media Forest. Toate aceste reușite i-au adus lui rareș titlul de Best New Artist, tocmai câștigat la The Artist Awards. Cel mai recent single al său, ,,Tokyo” – a reușit și el deja să cucerească radiourile și pe fanii artistului.
Bogdan DLP și-a început iniția cariera în fotbal, făcând performanță la categoria sa de vârstă. Ulterior, muzica a ajuns în viața lui, iar la acest moment, la numai 26 de ani, este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele din țară. Datorită versatilității sale, artistul a avut parte de mai multe colaborări reușite, printre care: Theo Rose, YNY Sebi, Alex Velea, Alessio Marco. Colaborarea sa cu Lil Cagula și Gheboasă, ,,Dacă n-ai bani”, a cucerit internetul și a ajuns la 26 de milioane de vizualizări pe YouTube.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT