LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Rêve a lansat piesa Tongue

we ❤️ music

Rêve a lansat piesa “Tongue”

Rêve a lansat piesa “Tongue”. Cu o atmosperă funk electrizantă și schimburi sonore între voce și instrumental, piesa o prezintă pe Rêve definindu-și sound-ul și identitatea, în timp ce cariera ei este în plină dezvoltare. Prin povestirea ei evocatoare, melodia „Tongue” împărtășește libertatea autodescoperirii și fiorul abandonării plăcerii și dorinței, o sărbătoare extatică a trezirilor personale și intime.

“Melodia este o rebeliune împotriva unei foste versiuni, care simțea nevoia să fie ca toți ceilalți”, a spus Rêve. „Făcând această piesă mi-a permis să ies din zona mea de confort din punct de vedere muzical, oferindu-mi totodată oportunitatea de a-mi sărbători sexualitatea și de a fi deschisă în privința ei în moduri pe care nu m-am simțit niciodată suficient de încrezătoare să le expun”.

Produs de Carl Ryden (Galantis, Steve Aoki, Maluma, David Guetta și alții), single-ul „Tongue” marchează cea de-a treia lansare a lui Rêve din 2022, cu popularitatea și laudele venite din partea criticilor, care continuă să crească pentru artistă.

Continuând să urce în Top 15 al radioului canadian, alături de obținerea a peste 45 milioane de stream-uri globale până acum, colaborarea de succes dintre Rêve și Banx & Ranx evidențiază popularitatea tot mai mare a cântăreței în genurile Pop și Electronic. Hit-ul ei de Top 10, certificat cu discul de platină, „CTRL + ALT + DEL”, care a strâns peste 35 de milioane de stream-uri de la lansare, i-a asigurat artistei locul 1 în lista de redare electronică TikTok (SUA). Fiind prezentat pe posturi de radio importante, precum programul „Best New Pop” al BBC Radio 1, artistul născut în Montreal, cu sediul în Toronto, continuă să atragă atenția atât pe plan intern, cât și internațional.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT