LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Dony - Love me like u do

we ❤️ music

Dony revine în forță cu “Love me like u do”, prima piesă de pe albumul “Feelings”

După succesul fulminant avut alături de Andra și Matteo cu piesă “Barcelona”, Dony revine cu single-ul “Feelings”. Piesă este produsă de Dony în studioul November Music, iar videoclipul a fost regizat de Silviu Mandroc.

“Piesa face parte de pe noul album “Feelings”care va conține 3 părți. Este inspirată la fel că și celelaltae din trăirile pe care le am avut pe parcursul pandemiei. Am tot avut timp de studio având în vedere că am fost închiși în case respectiv studiouri. Povestea a început cu piesă “Barcelona” împreună cu Andra și Matteo după care am continuat să mă exprim muzical. Așa au luat naștere mai multe piese. “Love me like u do” este o piesă de dragoste cu vibe nostalgic care sper să va placă” a declarat Dony.

Totodată artistul anunță și alte surprize: “Urmează și alte colaborări interesante, surpriză! Încă 3-4 lansări vara asta. Videoclipul l-am filmat cu Silviu Mandroc un om multifuncțional cu care lucrez excelent”.
Dony a făcut parte din trupa Refflex rupând topurile cu piesele “O aventură” și “Fără ea”. Au urmat apoi colaborările cu David Deejay, Elena Gheorghe și Andreea Bănică. A compis piese pentru Alex Mică, AlexUnder Băse, Alexandra Ungureanu și Alexandra Stan.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT