LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Randi: “L-am cunoscut pe Marius Moga în apartamentul în care locuia cu Smiley”

we ❤️ music

Randi: “L-am cunoscut pe Marius Moga în apartamentul în care locuia cu Smiley”

Pe Andrei Ropcea toată lumea îl știe drept solistul și compozitorul Randi, care lansează hituri pe bandă rulantă. Pentru că tocmai a lansat o piesă nouă și a filmat un videoclip nou am stat de vorba cu el despre proiecte și ne-a impărtșit planurile sale dar ne-a spus și cum l-a cunoscut pe Marius Moga și au format trupa Morandi

we ❤️ music: Ești unul dintre cei mai de succes si îndrăgiți soliști de la noi și am vrea să știm cum ți-ai început anul?
Randi: Liniștit (zâmbește)! Am început cu încredere, concentrat pe proiecte noi, vise mari și zâmbetul pe buze! Nu am plecat cu mari așteptări legate de acest an și am muncit până am ajuns să cred că o să fie bine!

Pe cine sărbătorești de 1 și 8 martie? Cu cine te-ai distrat de “Sfântul Valentin” și de Dragobete”?
Nu doar de 1 și de 8 martie, ci mereu sărbătoresc viața alături de familie, prieteni! Înțeleg sărbătorile și nevoia de ele, însă eu nu am nevoie de un calendar pentru a trăi! De Valentine`s și Dragobete am sărbătorit pe la studio lucrând! (zambeste) Eu am o relație stabilă cu munca!

De 1 martie ai lansat o piesă nouă „Prinț și cerșetor”. Care e mesajul ei și cu i-o dedici?
Rămâi om, nu uita de valorile umane și de ceea ce contează în lume – cred că asta ar fi un rezumat al mesajului! Lupta mea constantă împotriva superficialității, a lipsei de compas moral și sentimente e evidentă și în această piesă. O dedic tuturor sufletelor care au nevoie de mai mult.

Dacă nu ai fi Randi și ai fi un fan al muzicii lui, cu cine ți-ar plăcea să-l auzi cântând?
Oho. În primul rând i-aș spune să cânte mai des, pentru că în ultima perioadă produce mult și cântă puțin. Apoi, clar mi-ar plăcea să-l aud pe Randi ăsta pe aceeași scenă cu Sting!

randi

Cu ce artiști mai lucrezi la casa ta de producție?
Avem câteva proiecte la Famous Production în care ne punem energia și concentrarea, însă nu pot să dau nume sau pronosticuri. Ceea ce pot spune e că o să lansăm proiecte foarte diverse în ceea ce privește stilul și sound-ul!

Tu cum te-ai îndrăgostit de muzică și la ce vârstă?
Cred că am moștenit dragostea asta pentru muzică, o am în ADN. Nu țin minte să mă fi îndrăgostit, cum nu țin minte nici când am respirat prima dată. Muzica e parte din mine, o parte imposibil de separat de restul corpului!

Proiectul Morandi merge în continuare?
Merge la fel cum merg toate proiectele în ultimii doi ani! Nu am renunțat și lucrăm în continuare la noi idei și sound-uri! Am trecut prin multe stiluri muzicale cu acest proiect și din când în când simțim nevoie să ne reinventăm. Și la asta lucrăm acum.

Suntem curioși să ne spui cum l-ai cunoscut pe Marius Moga și cum a început povestea Morandi?
L-am cunoscut în apartamentul în care locuia cu Smiley. După care a venit propunerea de a lucra împreună și am iubit anii aceea în care învățam bazele producției și dormeam în studio! Morandi a apărut după câțiva ani în care am tot încercat stiluri și abordări diferite în muzică.

randi print si cersetor

De ce îți este dor perioada aceasta?
De o vacanță undeva departe…

Nu ai plecat în nicio vacanță?
Deci ai anticipat răspunsul! Din păcate ni s-au anulat toate planurile făcute pentru vacanța pe care oricum o așteptam de doi ani. Ne-am obișnuit cu starea asta de veghe, însă o vacanță e absolut necesară.

Ce părere ai de reality-showuri? Te-ai duce?
Am avut câteva propuneri și încă aștept! Sunt un om selectiv și, dincolo de asta, sunt și mort după munca mea de studio. Mi-e greu să mă rup de acolo, însă cu siguranță aș face-o dacă acel reality show ar fi ceva care mi se potrivește!

Mai mergi la sală? Ne spui și nouă cât timp faci sport și cam ce mănânci?
Merg la sala din casă! Să nu credeți că am o casă în care-mi permit să am o sală! Nu, doar mi-am adus câteva greutăți, o băncuță și niște elastice și cam asta e sala mea. Fac zi de zi sport pentru că am ajuns dependent sau pentru că a devenit un obicei. Nu contează cât timp faci sport, ci calitatea lui. La mâncare sunt cam mofturos și asta doar pentru că am înțeles că mâncarea trebuie să fie combustibil, nu ceva care te trimite la somn! Deci: fără prajeli, pâine, sau carne… se poate!

Ai un mesaj pentru WeLoveMusic?
Să nu uitați că muzica e puntea dintre suflete! Cu cât e mai bună, cu atât acea legătură dintre noi e mai puternică!

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT