LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Radhu si La Tucu

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/welovemu/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1191

we ❤️ music

Radhu, revenire spectaculoasă cu videoclipul piesei ”Latina”

Cunoscut în lumea muzicii latino dar și în țara lui natală drept prietenul unor vedete de telenovele, Radhu a revenit în atenția presei cu un nou single pentru care a filmat un nou videoclip colorat. Noua piesă se numește ”Latina” și o puteți urmări în continuare.

Radhu a revenit în atenția fanilor săi, atât din țara natală cât și cei din America latină, cu un nou videoclip la piesa ”Latina”. Solistul a povestit amănunte despre noul său single dar și despre noul videoclip. ”Versurile piesei “Latina” din limba spaniolă îi aparțin lui Luis Perrusi și lui Jonathan Olivi, ideea este a lui Tony Cortez, celebrul trompetist al Gloriei Estefan și al lui Luis Fonsi! Piesa “Latina” are și o variantă în limba română la care am lucrat alături de Alin Radu! Pentru videoclip am filmat 4 zile în locații diferite și nu am fost lipsiți de peripeții. La filmări eram luați pe sus de vânt, era furtună și trebuia să filmăm în aer liber, cu soare, să arătăm cât de tropicală și exotică este capitala Buenos Aires! Însă nu a ținut vremea cu noi, așa că ne-am extins cu filmarea, ne-a plouat, iar hainele noastre erau ude! A fost cel mai haios videoclip, acum râd și glumesc, însă la filmări înjuram și trânteam tot ce nimeream! Piesa vorbește despre faptul că România este o țară latină întâi de toate, nu doar balcanică, și că ne asamanăm cu ei! Vorbesc despre România și Argentina, despre cât de pasională e femeia latină și încurajez frumusețea naturală!

Cei din videoclip sunt o parte din trupa mea! Cei mai buni instrumentiști din Ameica Latină, din Peru, Mexic și Argentina! Sunt doar o parte din ei, piesa a fost înregistrată cu toată trupa, noi fiind cu toții 27! În videoclip apare modelul și dansatoare și moderatoare la America TV, Stefi ,”La Tucu”, o fată talentată și naturală!”, a povestit interpretul. Vă mai spunem că piesa ”Latină” e semnată cu Sony Music Argentina, Radhu fiind singurul artist român cunoscut în presa internațională ca și regele cumbiei din România și singurul solist român promovat de Billboard și semnat cu Sony.

Follow Radhu
Facebook: www.facebook.com/radhuofficial
Instagram: https://www.instagram.com/radhu_official
TikTok: https://www.tiktok.com/@radhulatino

https://music.apple.com/ro/artist/radhu/1230930760

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT