LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
juice world

we ❤️ music

A fost lansată piesa “Cigarettes” a lui Juice WRLD

Artistul vorbește în nouă melodie despre problema adicțiilor sale, dar și despre iubire. O înregistrare a apărut prima dată pe internet, în 2018, fiind dată jos de mai multe ori, iar de atunci melodia a tot fost urcată pe diferite site-uri. Cu mai multă muzică pe drum, echipa să a lansat oficial piesă, împreună cu un nou videoclip pentru "Go Hard 2.0”.

Într-o perioadă scurtă de timp, Juice WRLD a jucat un rol semnificativ în modelarea sunetului hip-hop-ului de astăzi.

Anul trecut, a fost lansat “Fighting Demons”, al doilea sau album postum, precum și “Into The Abyss”, un documentar care a fost difuzat pe HBO.

Juice WRLD a fost un rapper, cântăreț și compozitor american. A fost cunoscut pentru single-urile sale “All Girls Are the Same”, “Lucid Dreams” și “Robbery”. Acesta a lansat 3 albume: “Goodbye & Good Riddance” (2018); “Death Race for Love” (2019) și “Legends Never Die” (2020). A câștigat un premiu American Music Awards pentru Favorite Male Artist-Rap/HipHop în 2020, un premiu Billboard Music Awards pentru Top New Artist în 2019, și un premiu iHeart Music Awards pentru Best Hip-Hop Album în 2020. Totodată, artistul a mai primit 2 nominalizări la MTV Video Music Awards, 12 nominalizări la Billboard Music Awards și câte o nominalizare la BET Awards și BET Hip-Hop Awards.

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT