LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
seredinschi si andi vasluianu in profu

we ❤️ music

Surprize la Pro TV: Seredinschi și Andi Vasluianu la bustul gol în “Profu”

Dacă sunteți fani ai serialului "Profu" trebuie neapărat să vedeți următorul episod al producției difuzate de Pro TV în fiecare joi seara.

Pentru că în acest episod veți vedea doi dintre eroii voștri preferați în ipostaze în care nu i-ați mai văzut până acum. Noi vă spunem că este vorba de actorul solist Sebastian Seredinschi și colegul de filmare Andi Vasluianu pe care îi veți vedea cu totul altfel.

Când te gândești la mersul la liceu și șansa de a-l vedea pe Profu’ cel mișto la bustul gol… de principiu pare doar un vis. Dar când îl mai adaugi și pe colegul cool pe care l-ai văzut sărutând-o pe colega de bancă… atunci e clar: sigur nu mergi la liceu, ci te uiți la serialul preferat! Ei bine… joi seara: visul devine realitate pentru elevele și profele din Liceul Emil Gârleanu! Mișu (Andi Vasluianu) și Sere (Seredinschi) renunță la tricouri pentru a stinge un foc! Nu cel din inima admiratoarelor, ci cel cauzat de o țigară! Cine îi va vedea?

Toată lumea, normal – elevele și profa nu puteau pierde șansa! Dacă vor reuși să stingă focul… aflăm joi, dar nu contează așa tare! Șase, vine Profu’.. și urmează să primească și o găleată de apă în cap. Pentru aceste secvente cei doi simpatici actori s-au antrenat si au mers la sala. Insa noi credem ca trebue sa mai mearga pentru a strange cat mai multe admiratoare. Insa admiratoarele cu siguranta ca se vor strange sa-i vada pe cei doi in episodul difuzat joi seara la Pro TV.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT