LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Ce a ieșit din colaborarea lui Mr. VIK cu Ralflo!

Mr. VIK este un artist complex și este plin de surprize. În 2019 el a lansat și o piesă în colaborare cu Anda Adam, “La Pachanga”, o piesă foarte catchy, pe ritmuri reggaeton.

Mr. VIK este un artist extrem de productiv pe timp de pandemie. Nici bine nu a lansat feat-ul cu Sermin la piesa “Sana Sana” că a și venit cu o nouă colaborare. De această dată chiar cu două piese, două feat-uri cu Ralflo, pentru piesele “Bebe” și “Viața ca-n filme”. Cum s-a pornit această colaborare plină de culoare, ne-au lămurit imediat artiștii Sprint Music!

“Colaborarea cu Ralflo a apărut așa, din senin. M-am gândit într-o zi la  cine ar fi să meargă pe piesele astea și l-am contactat. Eu nu mă cunoșteam cu Ralflo, doar știam unul de altul.  I-am spus că am o piesă și i-am propus să încercăm ceva și în limba franceză, pentru că eu am încercat și în turcă și în spaniolă.  La un moment dat era să nu mai scoatem piesa dar s-au aliniat toate planetele și a ieșit. Am făcut clipul acesta și avem așteptările noastre de la el. Este pe distracție și viață bună,  pe chef, viață ca în filme, cum e visul oricărui om! Noi încă nu avem o viață ca în filme, dar probabil într-o zi o să vină spre noi. Jucăm niște personaje în clip!”, a povestit Mr.VIK.

Și Ralflo a catalogat colaborarea cu Mr.VIK drept una de excepție.

 

“Această colaborare cu Mr.VIK este ceva plăcut și original pentru că e prima dată când cânt cu un artist mai exotic, el cântă mai mult în limbi străine, în spaniolă, a prins foarte bine afară, îi apreciez munca și este o bucurie pentru mine! Și eu cant în limba franceză piesa asta “Bebe”, care înseamnă “Baby” și îmi place foarte tare! Sper să vă placă și vouă!”, a adăugat, la rândul său, Ralflo.

Ralflo face parte acum din trupa ALB NEGRU, alături de Kamara, Andrei Ștefănescu și Rareș Varniote.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT