LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
twocolors x Pascal Letoublon

we ❤️ music

twocolors colaborează cu Pascal Letoublon pentru piesa “Break Up”

„‘Break Up’ a fost o melodie la care am lucrat, într-un fel sau altul, de câțiva ani”, explică twocolors. „După câteva abordări diferite cu diferiți artiști, suntem în sfârșit gata să-l lansăm împreună cu prietenul nostru Pascal Letoublon.

Piesa are toate elementele pe care le iubim într-o melodie, iar versurile surprind esența locului fragil dintre dragostea arzătoare și teama acută de separare și singurătate. Considerăm că este melodia perfectă pentru a întâmpina primăvara. Sperăm că vă place la fel de mult ca și nouă!”
Pascal Letoublon adaugă: „Întotdeauna am fost atent la ceea ce face twocolors, așa că, în sfârșit, să pot lucra cu ei la o melodie a fost super interesant! Sunt foarte fericit de cum a ieșit și, așa cum au spus ei, este „melodia perfectă pentru a întâmpina primăvara”!”

Noua piesă urmează după remix-ul pentru „Dry Bones” al vocalistului Gregory Porter, câștigător al unui Grammy. Înainte de asta, twocolors a lansat single-urile de succes „Feel It 2”, „Passion” și „Bloodstream”, acesta din urmă fiind remixat mai târziu de DJ-ul și producătorul belgian Lost Frequencies.

„Lovefool”, o reinterpretare exceptionala a piesei cu același nume de la The Cardigans, care a ajuns pe locul 4 în Marea Britanie Shazam Discovery, pe locul 21 în topul global Shazam, fiind în trending în „Top 20” în peste 30 de țări, a pus duo-ul pe harta muzicii. Cu un total de peste 2 miliarde de stream-uri, twocolors a adunat peste 1,2 milioane de redări radio în 64 de țări de când s-a alăturat Universal Music Group în urmă cu 18 luni.
De când a apărut pe scenă cu single-ul de succes „Friendships” în 2017, Pascal Letoublon s-a bucurat de o ascensiune rapidă în scena deep house. Acesta a adunat peste 3 miliarde de stream-uri.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT