LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
bruno rex

we ❤️ music

Bruno Rex revine cu o noua piesa, alaturi de Abi F Jones!

Relațiile îți pot aduce bucurii, cât și priviri nebănuite, pline de invidie, ale celor din jurul tău. Totuși, dacă ei ar afla de toate dedesubturile acelei relații, te-ar mai invidia oare? Acesta este și mesajul piesei Outta Ur League, lansată astăzi de către Bruno Rex și Abi F Jones.

O privire exactă din interiorul unei relații toxice care, spusă prin versuri, pare să diminueze din efectele dăunătoare ale acesteia. Dar, să o luăm cu începutul. Prima impresia este manifestată prin versurile What he got? / He’s so average / And she’s so hot. Iar totul pare că merge într-o direcție corectă, în care ambii parteneri se respectă unul pe celălalt, partea feminină din piesă recunoscând: But you’re the one Who Keeps me happy. So far, so good, nu-i așa? Numai că, surpriză… odată ajunși în interiorul relației, aflăm că He’s like a puppy / She’s like a queen
Ascultă și tu piesa și întreaga poveste pe toate platformele digitale, accesând link-ul următor: https://rtn.lnk.to/OuttaUrLeague
Stilul muzicii pop nu a fost niciodată mai fun de atât, Bruno atașându-i o notă personală semnificativă și ușor recognoscibilă.
Născut în Mexic, Bruno Rex este compozitor și producător muzical. Îi place să creeze muzică care să ofere vibe-uri bune și pline de energie celor din jur. Printre piesele sale de succes, amintim ”Release Me” cu 32.000 de stream-uri și ”In Your Head” cu aproape 34.000 de stream-uri numai pe Spotify.
Abi F Jones este un songwriter și artist ce s-a născut în Anglia. În 2018, a cunoscut primul succes al carierei sale prin single-ul ”outside”, ce a fost scris împreună cu producătorul lui Justin Bieber. Al treilea său album, ”Cheaper than therapy”, s-a lansat la un an diferență.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT