LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Jon Brian x Jessica D - Punta Cana

we ❤️ music

Jon Brian lansează “Punta Cana” alături de Jessica D

Jon Brian, artistul cunoscut pentru piesele, “Asta-i dragostea”, “Trandafiri” sau “Rămas bun”, dar și pentru piesă “Somebody to love” lansează videoclipul piesei “Punta Cana”. Single-ul este o colaborare cu Jessica D, cei doi msi lucrând și la piesa “Puterea dragostei”.

Totodată Jessica D este vocea super hitului “Esse Amor” și premiantă a NRJ Music Tour Liban cu piesă “Get down”.
“Punta Cana” este o piesă latino pop compusă de Jon Brian, împreună cu UnderVibe, iar videoclipul este regizat de UnderVibe.

Jon Brian este un artist născut în București. Jon și-a început demersul muzical la vârsta de șapte ani, când a primit un cadou de ziua de naștere, un pian de concert. În următorii cinci ani, Ionuț a studiat pianul cu mai mulți profesori. În perioada liceului și-a înfiintat propria trupa de muzică împreuna cu doi prieteni, trupa care a avut câteva apariții TV și multe emisiuni la petrecerile liceului.

În perioada în care Jon absolvă Academia de Studii Economice din Bucuretti, ia lecții de canto cu profesori de muzică celebri din România. De asemenea, decide să-și construiască propriul studio de muzică profesională și începe să scrie piese pentru ai lui dar și pentru alți artiști români.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT