LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Saco și Sebastiën fac echipă din nou si lansează single-ul I'm Your Man

we ❤️ music

Saco și Sebastiën fac echipă din nou si lansează single-ul „I’m Your Man”

După ce au cucerit România cu hit-ul „Gotta Give Me”, Saco și Sebastiën revin cu single-ul „I’m Your Man”. Ocupând în continuare un loc în Top 5 pe Shazam și in topurile radio si TV din România, Saco și Sebastiën au strâns deja peste 23 de milioane de stream-uri pentru cele două colaborări ale lor de până acum. Astfel, nu e de mirare că cei doi se reîntâlnesc în studio pentru o nouă piesă.

„I’m Your Man” este o piesă mai optimistă și mai uptempo decât predecesoarele, perfectă pentru finalul unei veri de neuitat.

Streaming link: https://listen.lnk.to/ImYourManPR

Coen van Hessen, cunoscut profesional ca Saco, este un DJ, cântăreț și producător olandez din Utrecht. Fascinat de muzica electronică, a început sa performeze ca DJ-ul în 2003, la vârsta de unsprezece ani, iar la vârsta de 18 ani a început să cânte și să scrie piese pentru trupa sa, dar datorită altor interese și a faptului că era student la medicină, acesta a decis să-și pună cariera de artist în așteptare. Cu toate acestea, după terminarea facultății, Saco a început să-și producă din nou muzică. A început de unde a plecat și este pe cale să adauge un nou capitol interesant carierei sale!

Sebastiën este cântăreț olandeză, de două ori concurent la Vocea Olandei, în sezoanele 8 și 11.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT