LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
bogdan ioan - friday mod

we ❤️ music

Bogdan Ioan a lansat prima piesa în limba engleză – „Friday Mood”, la care a filmat și videoclip

Bogdan Ioan le-a pregătit fanilor o piesă dance super energică și fresh care să ne inducă acel „Friday Mood” pe care îl așteptam cu nerăbdare încă de luni. Piesa „Friday Mood” vine însoțită și de un videoclip plin de culoare și însorit, care ne trezește nostalgia zilelor de vară petrecute distrându-ne pe plajă sau explorând locuri noi.

Piesa pop a fost compusă de Magic Juice, iar versurile au fost scrise de Iuliana Pușchilă, producția piesei fiind realizată de Magic Juice și Tides Audio. Videoclipul, regizat de Silviu Mîndroc, îl surprinde pe Bogdan Ioan în două ipostaze diferite. Pe de o parte, acesta este înfățișat într-o cameră întunecată, unde luminile multicolore ale globului de disco îi evidențiază mișcările de dans, iar, pe de cealaltă parte, Bogdan Ioan este însoțit de o frumoasă domnișoară în pași de dans sincron de la mare la munte, ilustrând perfect acel „good mood” pe care toată lumea îl are pe parcursul weekend-ului.
Stream / Download: https://BogdanIoan.lnk.to/FridayMoodPR
Referitor la piesă, Bogdan Ioan a declarat: „<<Friday Mood>> este despre deconectarea de la rutina zilnică. Împreună cu producătorul piesei, Magic Juice, am vrut sa creăm o piesă cu un mesaj simplu, care să transmită o stare de bine, să te facă să uiți de orice grijă. Indiferent de vârstă, sex, de câte probleme ai, indiferent de ce muzică asculți în general, atunci când asculți <<Friday Mood>>, nu ai cum să nu începi să dansezi și să nu fredonezi și tu refrenul”.
Bogdan Ioan este un cântăreț român, fiind câștigătorul ediției din 2018 a concursului Vocea României. Bogdan a ajuns viral pe internet cu prima sa apariție în concurs. Cover-ul său al piesei „Earth Song” a lui Michael Jackson a acumulat peste 44 de milioane de vizualizări pe YouTube până în prezent. Interpretarea a intrat în topul global The Voice Top 10 acts.
„Friday Mood” este prima piesă a lui Bogdan în limba engleză, un cântec fermecător, care îți transmite o stare de bine si cu un vibe retro de anii 80 unic.

Find Bogdan Ioan on Social Media:
https://www.facebook.com/bogdanioanofficial
https://www.instagram.com/bogdan_ioan_official/
https://www.tiktok.com/@bogdan.ioan.official
https://www.youtube.com/c/BogdanIoanreal

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT