LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Iann Dior album - On To Better Things

we ❤️ music

Iann Dior a scos pe piață albumul “On To Better Things”

Iann Dior a lansat albumul On To Better Things. Noul proiect are 15 piese și conține single-uri: “v12” împreună cu Lil Uzi Vert, “let you” și “thought it was” în colaborare cu Machine Gun Kelly și Travis Barker.

Iann este unul dintre cei mai interesanți artiști la ora actuală. Acesta a atras atenția după ce a lansat prima melodie pe SoundCloud, acumulând peste 10.000 de redari în prima săptămâna. Taz Taylor, fondatorul Internet Money Records, l-a descoperit și l-a chemat în Los Angeles pentru a se întâlni. În 2019, Dior a lansat primul sau proiect, “Industry Plant”.

Link: https://umusic.lnk.to/onbetterthingsPR

În 2020, artistul a lansat împreună cu 24KGoldn hit-ul “Mood” care este certificat cu 4 discuri de platină în America și staționat 10 săptămâni în Top 10 Billboard Hoț 100. Iann a cântat la The Voice, American Music Awards, Jimmy Kimmel Live! și a fost nominalizat pentru 2 premii VMAS, 3 premii Billboard Music Awards, 1 premiu AMA și 1 premiu iHeart Radio Music Award. Dior a colaborat în trecut cu Lil Baby, Machine Gun Kelly, Travis Barker, Clean Bandit, Trippie Redd și mulți alții, fiind un artist versatil care interpretează genuri diferite de muzică. Iann Dior asigura fanii, că acesta este doar începutul, dorind să aibă un album ce debutează pe primul loc în top-uri, dar și să devină cel mai mare artist din istorie.

On To Better Things Tracklisting: 1.is it you, 2.complicate it, 3.v12 (ft. Lil Uzi Vert), 4.i might, 5.heavy, 6.dark angel interlude, 7.obvious (ft. Travis Barker), 8.heartbreak3r, 9.options, 10.regret, 11.thought it was (ft. Machine Gun Kelly & Travis Barker), 12.sinking interlude, 13.let you, 14.fallin, 15.hopeless romantic (ft. Travis Barker).

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT