LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Poppy Ajudha NO!

we ❤️ music

Poppy Ajudha a lansat piesa “NO!”.

Sfidător și propulsiv, single-ul „NO!” se adună în jurul mesajului esențial de prețuire a autonomiei și a granițelor noastre într-o lume care încearcă din ce în ce mai mult să le dărâme. Reprezintă prima melodie de la Poppy de la lansarea albumului ei de debut The Power In Us, în aprilie.

Poppy a cântat recent la BBC Proms, acompaniată de o orchestră formată din 12 piese, a apărut într-un episod recent din Later…cu Jools Holland cu o interpretare puternică a single-ului său „PLAYGOD”. În noiembrie, aceasta va susține un turneu principal în Marea Britanie și Europa.

Cunoscută pentru că își folosește arta și platforma pentru a iniția conversații și comentarii asupra problemelor definitorii ale generației ei, „NO!” o prezintă pe Poppy că continuă această intenție. Este o rebeliune împotriva criticilor și a trollului pe internet, un comentariu social asupra unei lumi de narațiuni politice haotice, personalități publice necinstite și flux continuu de opinii publice conflictuale. Piesa este despre a stăpâni cine ești, să fii tu însuți fără scuze și să spui NU! la așteptările altora de la tine. Am scris NO! cu Jungle la prima noastră întâlnire, energiile noastre au făcut clic și am creat înregistrarea perfectă rebelă și urgentă care vorbește despre cum mă simt în acest moment.”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/PoppyAjudhaNOPR

Experiențele personale ale lui Poppy, precum și evenimentele din ultimii ani au încurajat-o să lanseze una dintre cele mai dinamică muzică din cariera ei. Crescută în Deptford, Poppy este fiica unei mame britanice și a unui tată care a emigrat din Sf. Lucia. Ca tânără creatoare de culoare LGBTQ+, 20 de ani au fost marcați nu doar de descoperirea și afirmarea viziunii ei artistice, ci și de înțelegerea identității sale sexuale și a moștenirii de rasă mixtă. Muzicienii și creatorii pe care i-a întâlnit și cu care a colaborat de-a lungul drumului, precum și diploma ei în antropologie socială de la Universitatea SOAS din Londra, au fost esențiale în modelarea amestecului ei de suflet, R&B și pop. Munca ei se luptă cu probleme precum autonomia corporală, politica de gen, teoria queer, feminismul, colonialismul și intersecția dintre rasism și sexism. Acesta din urmă este ceva pe care ea l-a experimentat, confruntându-se cu standardele duble care există pentru femeile de culoare care se angajează în discursul public, un catalizator suplimentar pentru crearea „NO!”.

Albumul ei de debut The Power In Us a consolidat etosul lui Poppy, cufundat într-un nou sentiment de claritate și scop și susținut de vocea ei puternică și distinctă. Piesele cheie includ „Demons”, care abordează sănătatea mintală, „PLAYGOD” care vorbește despre drepturile la avort și „London’s Burning”, care explorează moștenirea colonială și impactul și importanța imigrației asupra culturii britanice. Albumul cu 12 piese prezintă și o gamă impresionantă de colaboratori muzicali, inclusiv cu Nubya Garcia și credite de producție de la Wyn Bennett (Janelle Monae, Goldlink, Haim), Karma Kid (Dua Lipa, Arlo Parks, Shygirl), Wesley Singerman (Anderson .Paak, Kendrick lamar, Pink Sweat$), Joel Compass (FKA Twigs, Jorja Smith), Itai Shapira și Taylor Dexter (Joji, Ray Blk).

Spiritul progresist și ambițios al lui Poppy Ajudha a câștigat deja multi fani, ajungând la Barack Obama, Michaela Coel, Anderson Paak. și Kae Tempest. Ea a creat conexiuni puternice în lumea modei și a artei, invitată de Naomi Campbell să cânte la evenimentul său „Fashion for Relief”, precum și la deschiderea expoziției „Figures of Speech” de Virgil Abloh, plus că a colaborat cu brand-uri inclusiv Dior și Delvaux și Nike. Poppy a fost invitată recent să cânte la Bienala de la Veneția, unde a fost inclusă în expoziție de către artistul premiat Sonia Boyce – prima femeie de culoare care a reprezentat Marea Britanie la eveniment – într-o piesă devoțională, captivantă, cu vocaliste femei de culoare britanică. Ea a fost susținută atât de BBC Radio 1, cât și de BBC 6Music, cu alte premii, inclusiv Jazz FM Soul Act of the Year și spectacole la Glastonbury, SXSW, New York Jazz și nu numai.

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT