LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
paula hriscu

we ❤️ music

Paula Hriscu a lansat videoclipul piesei “Mi-ar fi plăcut”, o adevărată aventură în munți!

Indragtita solistă cameleon care abordează mai multe genuri muzicale a revenit în atenția fanilor săi cu o nouă piesă. la care a filmat și un videoclip pe măsură talentului sau. Paula Hriscu este cea care a făcut muzică pe versurile lui Traian Dorz iar de orchestrație s-a ocupat Ovidiu Szilaghi, care s-a ocupat și de studio și Mastering.

“Mi-ar fi plăcut” este pentru mine întâlnirea cu Dumnezeu. La fiecare pas este cu noi, și paradoxal, ne dorim o întâlnire cu el, după ce simțim că este prezent în tot ce facem, vine dorința de a-i împărtăși mulțumirile noastre, împăcarea cu tot și cu toate! Mi-ar fi plăcut!”, a scris Paula că descriere la Youutube. Însă m aflat și alte lucruri despre acest proiect interesant. Am aflat că producătorul video a fost Nicoleta Ioniță “și nu știu cum să îi mai mulțumesc pentru tot”, spune Paula. “La filmări a fost foarte bine. Că de obicei, eu mă simt foarte bine în natură și mă bucur că, într-un fel, piesele mele ne inspiră. Sau, cel puțîn, pe Nicoleta o inspiră și, ajungem, tot timpul, la locul potrivit. Mereu, alte locuri. Încărcate de istorie, de energie frumoasă, de poveste, de legendă. Noi am filmat, acum, videoclipuri la 4 melodii ale mele care se vor regăși pe albumul numărul 2”, spune Paula. “Că producător al Paulei, pot să spun că, în curând, românii o vor vedea pe scenă de la Sala Palatului. Acum, “în curând”-ul ăsta, pentru fiecare, poate să fie mâine. Pentru mine, nu e mâine, că un spectacol la Sala Palatului nu se organizează de azi pe mâine. Dar, sigur va fi un spectacol acolo. Un alt spectacol va fi în fața Palatului Culturii, la Iași, pe o scenă deschisă, mare. Ne gândim la lucrurile astea. Sunt în planul meu pentru Paula. Nici ea nu știe. Urmează, să știe și ea. Paula nu a spus, ea filmează doar pe frig. Pe foarte mare frig. Paula, niciodată, nu filmează pe căldură. Nu se nimerește, să punem niște piese, pe căldură. Mai trebuie să spun că noi, toate melodiile religioase ale Paulei, le filmăm în cele mai misterioase și “tricky” locuri din România. Eu am bătut, de mult timp, România la picior, și, Paula, acum, bate și ea România la picior, odată cu mine. Avem niște gânduri mari. Pe niște munți, cum spun eu, “sunt sus, pe un munte, și, mai sunt vecină cu încă un vârf de munte”. Cam așa spun acum, de la filmări. Se mai întâmplă că Paula să mai cadă, să se mai ridice, să se mai supere, să se mai enerveze. Pentru că, de cele mai multe ori, filmează, deci, îi tremură tot corpul, de zici că e băgată în priză. Ea încearcă să facă lucrurile să fie perfecte. Promitem că, din albumul #3, să avem mai mult film în videoclipuri, decât avem până acum”. am aflat de la producător.

Cât despre videoclip “e filmat de o echipă foarte de treabă. Este folosit și gimbalul, și drona, și multe chestii sunt folosite, montate într-un fel anume. Dar, de fiecare dată, plecăm de acasă cu un scenariu agreat de Paula. Și, acolo, ne vine să facem altceva. Niciodată nu reușim să facem ce promitem de-acasă. Ăsta e cel mai grav, posibil. Mi-aș dori să o vadă mulți oameni pe Paula, când filmează. Paula, când i-am dat drumul pe munte, printre copaci, și, mai ales, dacă este totul, așa, nu un verde, arid, o îmbracă muntele atât de bine, de zici că ea e de acolo, dintotdeauna. Atunci, când iei cadrul ăla, iubești cadrul ăla până la Dumnezeu. Natură atât de mult îi dă ei frumusețe și ea dă atât de multă luminozitate, atât de multă bucurie locului de acolo, încât nu iți vine să crezi că se întâmplă asta. Operatorul cu care am filmat acum același lucru mi-a spus: “Nu îmi vine să cred cât de frumos poate să fie!”, au mai spus cele două.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT