LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
minelli rampapapam

we ❤️ music

Minelli și DJ-ii ruși Filatov & Karas au lansat remixul piesei Rampampam

Fosta solistă care a cântat în trupa Wassabi are acum parte de alt fel de succes. De curând, Minelli a lansat single-ul "Rampampam", care în scurt timp a ajuns în top 10 radio în România, ocupă primul loc pe Shazam România și are 6 milioane de vizualizări pe YouTube.

Piesa este ascultată deja și în stăinătate, în țări precum Marea Britanie, Germania, Rusia, Bulgaria, Lituania, Turcia, Ucraina, Letonia, Estonia, Uzbekistan, Belarus, Polonia și multe altele, unde este în topuri pe Spotify, Apple Music, Shazam și inclusă în playlist-uri importante, dar și pe radio. În Global Shazam, Rampampam este #72, în momentul de față, în Global Dance #8, pe Shazam Bulgaria ocupă locul 3, iar în Ucraina locul 5.

Rampampam este ascultată și apreciată de milioane de oameni, iar celebrii DJ-ii ruși Filatov & Karas, cunoscuți pentru remixurile deep-house lansate, au realizat un remix dinamic al piesei, care cucerește încă de la primul play și induce atmosfera de club. “Sunt fericită că am avut ocazia să lucrez din nou cu Filatov & Karas. Acest remix îmi dă foarte multă energie, mă face să-mi doresc să merg la club și să dansez toată noaptea”, a spus Minelli.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT