LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
serena si andrei banuta

we ❤️ music

Serena și Andrei Bănuță, o noua versiune a piesei “Mon Ami #RaTaTa”

Serena și Andrei Bănuță au dat tonul verii, în 25 iunie 2021, cu piesa Mon Ami #RaTaTa, care a ajuns, în doar patru luni de la lansare, la o audiență impresionantă, de peste un milion de vizionări pe YouTube. În plus, hitul, prezent în playlist-urile celor mai populare radiouri din România, a devenit trending sound pe TikTok, inclusiv prin remixuri.

Dar care este povestea din spatele acestei piese? „Magia” s-a întâmplat la începutul acestui an, într-o tabără de creație muzicală, organizată la munte de Roton și Hahaha Production. Iubirea a fost cea care i-a inspirat pe cei doi soliști. Pe lângă artiști, prezenți în tabără au fost mai mulți producători și textieri cunoscuți din industria muzicală românească, între care Paul Iorga, Florian Rus și Claudia Șuteu, ei fiind, de altfel, cei care s-au ocupat de întreaga producție a piesei Mon Ami #RaTaTa.
O melodie plină de dragoste, emoții și pasiune. Claudia Șuteu este cea care a scris versurile Mon Ami #RaTaTa, într-un studio „special”: mașina sa. Artista a compus versurile în limba franceză, pe o poliță RCA, definitivându-le în doar 30 de minute.
„Consider că Mon Ami #RaTaTa este una dintre cele mai vesele și mai speciale piese lansate de mine, având în vedere că este făcută în colaborare cu acest om minunat. Îmi doresc și sper din tot sufletul să atingă cel puțin jumătate din performanța piesei Safari, care a depășit 200 de milioane de vizualizări pe YouTube”, spune Serena.
La rândul său, Andrei Bănuță a declarat: „Eu și Serena ne-am dorit o piesă împreună, iar Mon Ami #RaTaTa a venit exact când a trebuit. Când am auzit versiunea finală, am simțit un gol în stomac, ciudat, dar plăcut, pe care nu-l mai simțisem până atunci”.
Profesorul inedit de limba franceză
Deși sună cum nu se poate mai bine în limba franceză, în spatele înregistrării este o poveste cu totul specială. Atât Serena, cât și Andrei Bănuță, nefiind vorbitori nativi de franceză, au decis să apeleze la români stabiliți în Franța. După mai multe căutări, o fetiță de doar 6 ani a fost cea care i-a ajutat cu dicția pe tinerii artiști. Se pare că micuța a avut un impact pozitiv asupra celor doi, astfel că piesa s-a clasat în topul celor mai difuzate melodii pe Virgin Radio și, în prezent, se află pe locul 5.
Cum melodia s-a bucurat de succes pe întreaga perioadă a verii, Serena și Andrei Bănuță s-au gândit să îi dea și o altă formă. Mai exact, Mon Ami #RaTaTa, tot despre iubire, dar remixată. Cu toate că piesa avea deja două remixuri făcute de DJ din străinătate, Johnny, producătorul de la Mattman Music, a decis să încerce și varianta lui, cu un nou remix.
El, copil al Mării Negre. Ea, vecină cu Dunărea. În vârstă de 22 de ani, Andrei Bănuță și-a început cariera muzicală de mic, de la vârsta de 4 ani. Încă din adolescență, a participat la mai multe concursuri muzicale, atât naționale, cât și internaționale, câștigând numeroase premii și trofee importante.
Un tânăr cu vise mari din Eforie Sud, Constanța, Andrei a reușit să ajungă foarte repede la inimile publicului, fiind nu doar solist, ci și compozitor. Are o mare comunitate de fani pe rețelele de socializare, care îi fredonează piesele și alături de care dezbate subiecte din domenii diferite.
Serena și-a descoperit talentul muzical la vârsta de 13 ani, iar de atunci este de neoprit. Artista și-a făcut debutul pe piața internațională în urmă cu trei ani, atunci când a lansat piesa Safari, intrând în Top 10 Shazam în Turcia, India, Iraq, Kazahstan și Azerbaidjan. În prezent, melodia care a consacrat-o pe cântăreața de 26 de ani, din Țăndărei, Ialomița, a adunat peste 200 de milioane de vizualizări pe YouTube.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT