LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Dermot Kennedy - Kiss Me

we ❤️ music

Dermot Kennedy a lansat single-ul “Kiss Me”

Dermot Kennedy a lansat single-ul “Kiss Me”, fiind cea mai recentă piesă care va fi dezvăluită înaintea noului album al lui Dermot, Sonder, care va fi lansat pe 4 noiembrie.

Un maestru povestitor, el îmbină versuri emoționante despre intensitatea iubirii cu o melodie molipsitoare care atrage imediat ascultătorul. Co-scrisă de Dermot, Dan Smith (Bastille), KOZ (Kendrick Lamar, Dua Lipa) și Steve Mac (Pink, Ed Sheeran), „Kiss Me” a fost, de asemenea, co-produsă de Mac și KOZ.

Videoclipul pentru „Kiss Me” a fost regizat de ABCDCD (Franz Ferdinand, Sparks) și descrie o călătorie epică a unui cuplu însoțit de imagini îndrăznețe, cinematografice. Dermot și iubirea sa sunt văzuți într-un moment intim conducând un pick-up. Pe măsură ce videoclipul se desfășoară, bucăți din camion se dezintegrează în jurul lor, dar nu se opresc niciodată să avanseze.

Dermot comentează: „Mesajul din spatele videoclipului și melodiei „Kiss Me” este că dragostea merită… Chiar și atunci când lucrurile se prăbușesc și viața se simte scurtă și există haos peste tot în jurul nostru, există tot timpul ceva de care să ne ținem.”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/KissMePR

Un interpret live dinamic și puternic, Dermot va fi headliner-ul celui mai mare festival al său de până acum, la Electric Picnic din Irlanda, alături de Tame Impala și Arctic Monkeys. Revizuind locul în care a început, el se bucură de fani în locuri neașteptate, fiecare oprire servind ca strângere de fonduri pentru organizații caritabile locale. Orașele vizitate până acum includ Mexico City, Toronto, Chicago, Boston și Philadelphia, cu bani strânși pentru Fundația Shawn Mendes, The People’s Music School (Chicago), The Unison Fund (Toronto) și multe altele.
Dermot se va întoarce, de asemenea, în SUA pentru a prezenta un spectacol special la The Greek Theatre din Berkley, CA pe 16 septembrie, și va apărea la festivaluri precum Life is Beautiful din Las Vegas pe 18 septembrie și Ohana Festival din Dana Point, CA pe 2 octombrie.

Noul album care urmează este un nou capitol interesant pentru starul global. Sonder este rezumat ca „conștientizarea că fiecare om trăiește o viață la fel de vie și complexă ca a ta”, un termen care a rezonat profund cu Kennedy. Alte momente importante ale albumului includ single-ul principal „Something to Someone”, care a depășit peste 20 de milioane de stream-uri și se află în prezent în topurile radiourilor. „Dreamer”, o altă piesă de album din album, este o melodie mai lentă însoțită de pian.

Nominalizat pentru „ Best International Male” la BRIT Award în 2020, Dermot a strâns acum aproape 4 miliarde de stream-uri pe platforme și are cel mai bine vândut album de debut din Irlanda al acestui mileniu, făcându-l un artist cu vânzări de platină în peste 12 țări. Capacitatea sa unică de a se uni și vindeca prin muzica sa a fost evidentă încă de la începutul ascensiunii sale organice și meteorice. Muzica sa poetică și convingătoare a rezonat cu iubitorii de muzică de pe tot globul.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT