LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
jbaldwin

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/welovemu/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1175

we ❤️ music

J Balvin lansează albumul “Jose”! Artistul a anunțat și turneul “Jose” pentru 2022

Solistul J Balvin a lansat al șaselea album de studio, "Jose". Numit după numele real al artistului, Jose cuprinde cel mai personal efort al lui Balvin până în prezent și îl vede mergând mai în profunzime, din punct de vedere muzical.

Interpretul aterizează, de asemenea, pe locul 31 in Latin Airplay, avand recordul celor mai multe locuri #1 din Latin Airplay, din istorie, și consolidându-l ca “cel mai mare succes al muzicii latine din deceniu”. În plus, Balvin dezvăluie și turneele sale din 2022 în America de Nord pentru a promova noul album. Turneul începe în 19 aprilie 2022 în San Antonio și se încheie pe 4 iunie în Puerto Rico. Pe parcurs, Balvin va ajunge la Seattle, Las Vegas, Miami, New York și DC. “Jose” sosește după lansarea single-urilor care domină topurile muzicale; “Qué Más Pues?”, cu cântăreața argentiniană María Becerra, “Que Locura” și “In Da Getto”, cu Skrillex. Piesa lansata in colaborare cu Skrillex a ajuns pe primul loc în topurile Latin Airplay Albumul include, de asemenea, colaborari cu Jhay Cortez, Dua Lipa, Bad Bunny, Khalid, Tokischa, Zion & Lennox, Tainy și alții. Anul acesta, mai multe single-uri lansate de Balvin au cunoscut o creștere în popularitate pe TikTok, iar artistul a primit 9 nominalizări pentru viitoarele premii Billboard Latin, inclusiv compozitorul anului și artistul anului. Single-ul lansat alaturi de Khalid, „Otra Noche Sin Ti”, a ajuns, de asemenea, pe locul 1 în topurile Billboard Latin Airplay și Latin Rhythm.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT