LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
complicated

we ❤️ music

„Complicated” se numește colaborarea Antoniei cu Arkanian care te va cuceri iremediabil

”Complicated” este piesă care a devenit virală pe TikTok și care poartă semnătura lui Arkanian în colaborare cu Antonia. Artistul de la Golden Boy Society, casă de discuri a lui Alex Velea se unește cu Antonia pentru super single-ul ”Complicated” care te va face să dansezi pe ritmuri de funk-pop cu influențe trap.

Piesa a fost compusă de Arkanian și Alex Velea, text Arkanian, Alex Velea, Rashid, Antonia, producție Arkanian și Răzvan Matache. Videoclipul a fost filmat și regizat de Ciolpan, este cool, dinamic și amuzant, iar echipa de beauty a Antoniei este formată din George Cozma (hair), Ema Uta (make-up), Cristina Crăciun (styling).
”Îmi doream de ceva timp să lansez o piesă cu Arkanian, îl consider unul dintre cei mai talentați trapperi de la noi, din România.

Am așteptat momentul potrivit să facem o piesă împreună, el a venit cu propunerea această, m-am bucurat mult și bineînțeles că am acceptat, pentru că îl apreciez, e super talentat și creativ.
De asemenea, sunt foarte fericită pentru această colaborare între Golden Boy și Global Records, echipele mele preferate. Sper că oamenii o vor aprecia și se vor bucură de ea, pentru că noi suntem extrem de încântați și entuziasmați”, a spus Antonia.

”Complicated” este o piesă pe care am făcut-o într-o dimineață la studio, mi-a plăcut foarte mult, eram foarte inspirat de funk, pop în perioada aceea, așa că acesta mi-a fost vibe-ul, plus toate influențele de hip-hop și rap aferente mie.

Am pus-o pe TikTok într-o zi să văd ce se întâmplă, fără nicio așteptare și de nicăieri, au început să apară tot mai multe videouri cu piesă.

Pentru că primeam feedback bun, colegii mei de la Golden Boy au venit cu ideea să o lansez cu Antonia, ceea ce era mai mult un vis pe care nu sperăm să îl îndeplinesc prea curând. I-am propus piesă, a fost super încântată, iar eu am fost și sunt în extaz. Simt că s-a mulat pe piesă foarte bine, că a adus o energie de care piesă avea nevoie, a făcut-o mult mai dinamică, mult mai entertaining și simt că a completat proiectul într-un mod foarte tare.
În egală măsură, sunt și bucuros că am făcut legătura asta între Golden Boy – familia mea și Global Records, un label desăvârșit. Sper că piesă să placă tuturor, pentru că toți cei ce fac parte din proiect s-au implicat cu multă seriozitate și au pus suflet”, a spus Arkanian.

Special guest în videoclip este și Zanni, artist Golden Boy Society, câștigătorul ediției 2021 a show-ului Survivor România.
Antonia a mai lansat ”Amor”, o declarație de dragoste plină de emoție și sensibilitate, dar și ”Benny Hana” și ”I Think I Love Him”.

Antonia a lansat la finalul anului trecut o colecție de haine cu item-uri specifice stilului ei vestimentar. O parte dintre piese au design-ul insprat din desenele copiilor săi. Poate fi accesată aici.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT