LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
sofia carson - loud

we ❤️ music

Noutăți muzicale de la Sofia Carson: solista a lansat single-ul “Loud”

Sofia Carson a lansat single-ul “LOUD”. Piesa urmărește călătoria unei voci cândva reduse la tăcere, care se eliberează. Carson a lucrat cu compozitorii Alida Garpestad Peck și Paris Carney.

Piesa “Loud” trimite ascultătorul într-o lume pop și R&B, în timp ce vocea puternică a artistei captivează prin profunzime. “Din adâncul inimii mele, acest cântec este dedicat pentru voi. Femeile din lume și toate vocile puternice ale schimbării.

Pentru că am fost cu toții: Făcuți să fim puternici.”, a spus Sofia Carson despre noul single.
Prin metaforă unui fluture care iese din coconul ei, videoclipul, regizat de Uri, spune povestea unei voci reduse la tăcere, raspandindu-și aripile, luând zborul și ajungând să fie liber. Mai puternic că niciodată.

Stream/Download: https://umusic.lnk.to/SFLOUDPR

Sofia Carson este o forță a naturii, această reușind să se impună în muzică, film, televiziune și filantropie. Artista a acumulat peste 1 miliard de stream-uri, peste 2 miliarde vizualizări la videoclipurile sale, debutând pe primul loc în Billboard Hoț 200. Sofia are 2 albume certificate cu discul de aur și 4 single-uri certificate cu discul de aur. Totodată, această a jucat în Feel The Beat, Michael Bay’s Songbird, Pretty Little Liars: The Perfectionists și Descendant’s.

În viitor, artista va juca în Purple Hearts de la Netflix, realizând și coloana sonoră. În calitate de filantrop, ea se remarcă că cel mai nou ambasador al UNICEF din SUA, primul ambasador global al Fundației Latin Grammy Cultural și membru al primului Consiliu ambasadorilor pentru Fundația Music Forward. Sofia este Global Brand Ambassador REVLON și a lansat propria colecție de machiaj.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT