LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
otilia night in marakesh

we ❤️ music

„Nights In Marrakesh” alături de Otilia! Artista lansează o piesă cu influențe orientale

Încheiem ultima săptămână din luna dragostei pe ritmuri orientale. Otilia a lansat vineri, 25 februarie, Nights In Marrakesh ”, o piesă specială pentru ea. Învăluită în mister și plină de senzualitate, apariția artistei în videoclip este una spectaculoasă.

Cu toate că, inițial, piesa era compusă pentru altcineva, Otilia a „complotat” cu Universul și, conform spuselor sale, a obținut ceea ce și-a dorit:

„ «Nights In Marrakesh» este o piesă specială pentru mine, o piesă pe care mi-am dorit-o încă de când am început colaborarea cu Roton. Inițial, era compusă pentru altcineva și sunt de părere că, atunci când îți dorești ceva cu adevărat, Universul îți va oferi. Sper din suflet că această piesă să fie pe placul tuturor fanilor mei și să îi surprind. Let’s experience Marrakesh together!”.

Otilia este una dintre cele mai iubite și cunoscute artiste din Europa de Est. „ Bilionera” este piesa care i-a adus succesul pe plan internațional, ajungând rapid în topurile din Turcia, Grecia, Bulgaria, Cipru și Rusia. Debutul impresionant al Otiliei a transformat-o pe artistă într-un superstar internațional, cu sute de mii de urmăritori pe platformele de socializare, peste 88 de milioane de streamuri pe Spotify, peste 1,8 miliarde de vizualizări pe YouTube și 3 milioane de Shazamuri.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT