LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Cover Dj Lucian&Geo

we ❤️ music

Dj Lucian&Geo lansează împreună cu Next Route piesa “Strong Love”

Dj Lucian (Lucian Mitrache) & Geo (Naita George) lansează împreună cu Next Route (Beznea Teodor Dorinel), o nouă piesă de calitate, care se numește "Strong Love”. Lansată împreună cu casa de discuri Norvis Music, "Strong Love” este o piesă de dragoste, numai bună pentru zilele toride de vara, dar și pentru toate petrecerile și festivalurile din întreagă lume.

Plină de un vibe pozitiv,nouă piesă va avea lansarea oficială la radio în țări precum Germania, Spania, Portugalia, Bulgaria și Serbia, fiind cunoscut faptul,că cei doi artiști și producători români sunt foarte apreciați de dj-îi și producătorii din afară,unde genul muzical EDM este foarte popular. Printre artiști cu care au colaborat Dj Lucian & Geo se numără DJS FROM MARȘ, Tigerlily, Korolova, Dj Da Candy, Justin Prime, Club Banditz, Dj Dark, Cuebrick, Rudeejay, B Jones, Vessbroz, TripL, Angelina Lavo, Nausica, Menshee, Mikro, Emre Cizmeci,Will Fast, Sean Norvis, Dj AMBERNA, Anela, Tiară, Kenn Colț și mulți alții.
Next Route (Beznea Teodor Dorinel) este un tânar producător talentat din Sascut, județul Bacău, care e gata să cucerească piață muzicală din România, dar și cea internațională. Acesta a produs și a lansat multe piese care se bucură de aprecierea iubitorilor de muzică pe rețelele de socializare și lucrează în prezent la alte producții de calitate.
Dj Lucian:”Această piesă este un cadou din partea noastră pentru toți iubitorii de muzică din întreagă lume.Întotdeauna muzică a fost o punte către inima persoanei iubite, reușind prin vibrațiile ei minunate să transmită mesajul venit de la îndrăgostiți.Și cum se poate face mai frumos o declarație de dragoste, decât prin intermediul muzicii. Muzică și dragostea sunt cele două aripi ale sufletului,muzică este hrană spirituală pentru suflet și minte. Mulțumim frumos tuturor celor care ne susțîn și ne apreciază muzică,dar și celor care ne pun bețe în roate pentru că ne motivează și mai mult.Fără voi dragilor, noi nu am există!Va pregătim multe suprize muzicale noi și colaborări de excepție în premieră pentru România.”

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT