LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Nick n n d Siropay

we ❤️ music

Nick n n d are parte de agitație în noul său videoclip la piesa ”Siropay”

Îndrăgitul solist revine în atenția fanilor săi cu o primă surpriză pe anul 2023. Nick n n d și Sprint Music lansează o piesă fresh, prima melodie trap din cariera lui. Aceasta are și un videoclip pe măsură în care o veți recunoaște, ca invitat special, pe fiica lui, Andreea Marin, și veti revedea mașina de suflet a artistului

”Am vrut să trag un semnal de alarmă legat de mai multe probleme. Nu știu dacă ați observat și voi, tehnologia a început să ne fure tot timpul. Faptul că unii dintre noi sunt superficiali și că lumea e cumva dată peste cap de trecerea lui. Totul combinat cu tehnologia este un haos total creat în jurul nostru. Nici noi nu mai știm în ce direcție ne îndreptăm, ce urmează pentru fiecare. În jurul meu toată lumea e într-o continuă alergare, o continuă mișcare. Mi se pare că timpul s-a comprimat și nu mai ai vreme să faci nimic. M-a schimbat chiar și pe mine, sunt prins în aceeași buclă a timpului, care nu mai are răbdare. Mulți

dintre noi nu sesisează acest lucru. Am zis să compun o piesă și câteva versuri pentru cei care nu și au dat seama ce se întâmplă”, a povestit Nick, care a filmat și un videoclip pe masură în care apare și Andreea, fiica lui de 16 ani alături de mai mulți tineri.

Și tot în acest videoclip apar mai multe mașini printre care și cea de suflet a artistului. ”Este vorba de Calibra, mașina pe care o dețin de 22 de ani și care a mai apărut în patru videoclipuri, ”Nu mă lăsa”, ”Nu e vina mea”, ”Când vine noaptea” sau ”Noaptea”. În continuare e țiplă și am aranjat-o special pentru videoclip. Exteriorul e modificat, însă interoiorul este exact ca din fabrică. Dacă înainte primeam poze de la fani cum își schimbau freza, ținuta, în funcție de cum mă purtăm eu, mai nou am citit comentarii, că pe mulți i-am influențat și din punct de vedere al alegerii unui autoturism, prin expunerea în videoclipuri a mașinii mele de suflet, un Opel Calibra”, a mai povestit Nick.

Artistul ne-a împărtășit planurile lui de viitor.

”Și în 2023 voi avea un an plin de concerte, evenimente, voi prezenta cea de-a doua ediție a festivalului WeLoveMusic. Țin să vă anunț că sunt mai multe piese pe țeavă care urmează să beneficieze de videoclipuri, așa că stați conectați pe YouTube NICK n n d”, a mai spus artistul.

Pe NICK îl puteți găsi și pe
Tik Tok – https://www.tiktok.com/@nicknnd
Instagram – https://www.instagram.com/nick_nnd/?hl=en
Facebook – https://www.facebook.com/profile.php?id=100007039178815

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT