LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
sonja

we ❤️ music

Sonja a lansat videoclipul piesei “Runaway”

Sonja lansează “Runaway“, o piesă în limba engleză cu un mesaj puternic legat de relațiile toxice. Melodia este una pop cu influențe dance, iar producția piesei a fost făcută de Mark Azekko în studiourile DeMoga Music.

Piesa a prins repede avânt și pe platformele de socializare, mai ales pe platforma TikTok. Producția video a fost creată de Division26group și Alib Production. Personajele principale ale clipului sunt Sonja și Tong Antonio Pearl. Dragostea ei este descrisă de elementul focului, iar a lui de apă, deși diferiți amândoi coexistă unul în lumea celuilalt. Pentru Sonja piesa are o semnificație aparte, ea însăși contribuind la scrierea versurilor, simțind și trăind ceea ce a transmis.
“Doresc să mă implic în toate planurile muzicale , să-mi transmit sentimentele și trăirile, în așa fel încât oamenii să se regăsească în muzica mea. Cred în autenticitatea momentelor și în expresivitatea vulnerabilității. Cu toții am trecut la un moment dat printr-o relație toxică și într-un final am reușit sã ieșim, cam despre asta este noua piesă, despre pasărea Phoenix din noi.”
Sonja este o prezența nouă, cu un timbru vocal aparte, un newcommer fresh la deja a 4 a piesă lansată. Ea a participat în cadrul talent show-urilor, “The Voice Holland”și X-Factor România.
Prima piesă a ei a fost o colaborare cu Andrei Vitan, Raluka și Ana Baniciu, iar celelalte două piese au fost în colaborare cu Global Records, “Indigo” și “Panama”. Piesele au captat atenția publicului și au strâns mii de vizualizări.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT