LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Satan feat NAVI - Fixer - Cover Art

we ❤️ music

NAVI lansează piesa „Fixer”, în colaborare cu Satan, un producător din India

NAVI și Satan, un tânăr producător din India încep anul în forță: lansează piesa „Fixer”, prima lor colaborare internațională. Muzica este compusă de către NAVI și Satan, iar versurile îi aparțin lui NAVI.

Despre piesa „Fixer”, NAVI declară: „Pentru cei dintre noi care au Sindromul salvatorului, am scris piesa asta în colaborare cu tânărul producător indian Satan. Dacă întotdeauna încerci <<să repari>> persoanele dragi, să le rezolvi problemele și să faci totul să fie bine, de cele mai multe ori cu prețul echilibrului personal, cântecul ăsta e clar pentru tine!”.
La finalul anului 2022, NAVI și-a lansat și cel de-al doilea material discografic, „Lacrimi de Unicorn”, care este totodată și primul ei EP în limba română. Conține 6 piese indie-pop și care se poate asculta pe toate platformele digitale de streaming și download.
De pe „Lacrimi de Unicorn” au fost lansate deja trei single-uri: „Pentru Totdeauna” (2022) – https://www.youtube.com/watch?v=ln8zdBn-5fM , „Lista de dorințe” (2022) – https://www.youtube.com/watch?v=Q_cb-7dMk00 și „Universuri Paralele” (2020) – https://www.youtube.com/watch?v=89tyIow7oH8 .
Despre NAVI:
NAVI este cântăreață și compozitor. Și-a făcut debutul solo în 2014, cu piesa „Picture Perfect”, iar în 2017 a apărut albumul ei de debut, „Songbird”, sub egida Electrecord, cu 14 piese compuse de Navi Grigore și Marian Nica.
Din 2019, NAVI are propriul studio în București, Demisec Records, unde compune atât pentru proiectele ei, cât și pentru alți artiști.
În postura de compozitor-textier s-a remarcat prin colaborările cu Morandi,
Hotel FM (Eurovision 2011), Foișorul de Foc, RxA, Aurelian Temișan (Mamaia 2012), Roxana Nemeș, Elena Turcu și mulți alții.
Social Media:
www.YouTube.com/NaviSongs www.Instagram.com/NaviSongs www.Facebook.com/NaviSongs www.TikTok.com/@NaviSongs
Despre SATAN:
SATAN este artist și producător de origine indiană. În toate aparițiile sale publice își ascunde chipul, pentru a-și ține identitatea secretă. Single-ul său „don’t stay awake for too long” a adunat peste 900.000 de ascultări pe Spotify până în prezent. Multe dintre melodiile producătorului sunt cântate în limba engleză, iar Satan experimentează constant cu o varietate de stări și stiluri.
SATAN a lansat 4 single-uri în 2022: „Save Me”, „no other place.”, „don’t stay awake for too long„ și „Don’t Let Me Go”, „Fixer” fiind prima sa melodie lansată în acest an.
Social Media: https://www.youtube.com/@satan_music www.Instagram.com/SATAN www.TikTok.com/@satanmusic

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT