LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Ben Hemsley - Erase Me

we ❤️ music

Ben Hemsley a lansat piesa „Erase Me”, o combinație de nostalgie și emoție

Ben Hemsley a lansat piesa o piesă care este ca o incursiune într-o poveste plină de nostalgie și emoție. „Erase Me” promite să ne ajute să luăm o pauză de la tot ce înseamnă cotidian, pentru a ne elibera mințile și sufletele.

Ben Hemsley reprezintă un artist de bază pe scena muzicii dance din Marea Britanie, iar această colaborare cu Armada Music este ca o combinație de experiențe diferite care se contopesc în ceva cu totul special.
Cu un sound adus parcă din anii 2000, dar cu o producție care depășește creațiile din prezent, „Erase Me” este genul de piesă care îți va aduce liniște, dar care te va și purta, de acum înainte, în fiecare vară spre petreceri care țin până la răsărit.

Ben Hemsley reușește să se impună rapid ca unul dintre cele mai incitante talente noi de pe scena muzicii dance, cu melodii care atrag milioane de oameni și cu influențe de nostalgie rave de școală veche. Originalitatea lui Ben a atras atenția unora dintre cei mai mari artiști, la nivel mondial, inclusiv Patrick Topping, Calvin Harris, Fisher, Michael Bibi, Solardo, Dom Dolla, Eli Brown, Fatboy Slim, Deborah De Luca, Lee Foss și lista poate continua.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT