LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Natalia Gordienko – apariție surprizătoare pe scena repetițiilor pentru Eurovision

Artista Natalia Gordienko, moldoveanca sexy și mereu cu zâmbetul pe chip, a avut o super apariție în cadrul repetițiilor generale filmate, de la Rotterdam, pentru Eurovision. Moldoveanca va evolua pe scenă pe 20 mai.

Într-o rochiță strălucitoare, extrem de scurtă și cu un decolteu adânc, creație a celebrului designer internațional Zuhair Murad, Natalia a furat toate privirile celor prezenți. Pe o platformă care se rotește, Natalia alături de cei patru dansatori ai săi vor face un show exploziv, cu o coregrafie viralizată deja în mediul online, unde zeci de mii de oameni au făcut filmulețe cu dansul piesei “Sugar”. Artista din Republica Moldova va evolua a șaptea în a două semifinală, pe 20 mai. Finala, după cum știți, va avea loc pe 22 mai.

Măsurile luate la Rotterdam sunt extrem de stricte. Delegațiile care însoțesc artiștii la Eurovision 2021 au fost reduse la maximum, iar la 48 de ore sunt testați cu toții pentru Covid: ”Doar 500 de ziariști sunt acreditați la eveniment. E cam pustiu aici. Autoritățile au permis că la show să participe circa 3500 de spectatori, ceea ce înseamnă aproximativ 40 la sută din capacitatea sălii” a spus Vitalie Cojocaru, șeful delegației Republicii Moldova.

Pe scena Eurovision vor urca reprezentanți din 39 de țări. Pentru a participa la eveniment, spectatorii vor trebui să facă dovada unui rezultat negativ la testul pentru depistarea noului Coronavirus.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT