LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Martin Garrix x DallasK și Sasha Alex Sloan - Loop

we ❤️ music

Martin Garrix face echipă cu DallasK și Sasha Alex Sloan pentru single-ul „Loop”

Martin Garrix face echipă cu DallasK și Sasha Alex Sloan pentru single-ul „Loop”. Mega-producătorii Martin Garrix și DallasK își unesc forțele cu apreciata compozitoare Sasha Alex Sloan pentru noul single melodic „Loop”. Pulsând de emoție, piesa molipsitoare este un imn pentru oricine nu a fost vreodată în stare să se elibereze de un ciclu nesfârșit de despărțiri și împăcări.

Videoclipul oficial suprarealist pentru „Loop” găsește o femeie care se îmbarcă în ceea ce pare a fi doar o altă noapte în oraș. În timp ce se deplasează pe străzile aglomerate și cluburile pline de culoare din Las Vegas, îi întâlnește pe Garrix și DallasK în călătoria de vis. Dar de fiecare dată când noaptea pare să se încheie, ea se regăsește înapoi de unde a început și seara începe din nou, lăsând-o blocată fără speranță într-o buclă. Videoclipul a fost regizat de Damian Karsznia, care a condus numeroase videoclipuri pentru Garrix.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/LoopPR

Martin Garrix spune: „Am cântat această melodie în seturile mele de ceva timp și răspunsurile publicului au fost grozave. Mi-a plăcut să lucrez cu Dallas și sunt foarte încântat să îl lansez în sfârșit pe acesta!”
DallasK adaugă: „‘Loop’ este colaborarea de lungă durată dintre Martin Garrix și mine. Este o melodie mai profundă pentru amândoi, încadrată de vocea inconfundabilă a Sasha Alex Sloan, unul dintre colaboratorii mei preferați, care aduce mereu perspectiva ei unică la orice melodie pe care o scrie. Are toate ingredientele potrivite pentru a forma atât un banger de vară.cât și un imn de despărțire. Sper să vă placă!”

Sasha Alex Sloan spune: „Mi-a plăcut să scriu această melodie și sunt atât de bucuroasă că a ieșit în sfârșit!”
Garrix, care a ocupat locul 1 în Top 100 DJ al DJ Mag timp de trei ani consecutiv, a lansat recent primul său album de club, Sentio, care include colaborări cu Zedd, DubVision, Mesto, Brooks, Julian Jordan și Matisse&Sadko, printre alții. Turneul său de vară, care include rezidențe în Ibiza și Las Vegas, îl va duce la unele dintre cele mai mari festivaluri ale verii, inclusiv Electric Zoo, Tomorrowland, Colors of Ostrava și Veld Music Festival.
DallasK a lansat în 2022 o serie de colaborări masive – scriind și producând cântece pentru artiști precum Christina Aguilera, Ozuna, Lauv, Nicky Jam, Manuel Turizo, Stray Kids, Gryffin și alții.
Sloan și-a lansat recent albumul al doilea, I Blame The World, cu single-urile „WTF”, „I Blame The World” și „Adult”.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT