Big Sean si Hit-Boy au lansat EP-ul What You Expect

Big Sean și Hit-Boy fac echipă pentru EP-ul “What You Expect”

we ❤️ music
Big Sean și Hit-Boy au o chimie aparte, colaborând pentru diverse piese. Cei doi artiști au lansat săptămâna trecută piesa “What A Life”, care va fi prezența pe noul proiect. Totodată, EP-ul conține 6 melodii, unde îi putem regăsi și pe Bryson Tiller, Lil Durk, Babyface Ray și 42 Dugg.

Big Sean și Hit-Boy au o chimie aparte, colaborând pentru piese precum “Clique”, “Friday Night Cypher”, “Deep Reverence”, “Lithuania”, “Overtime”, “Bezerk”, “Lucky Me”, “Don Life”, dar și multe altele.
Stream: https://umusic.lnk.to/WhatYouExpectPR
Dupa mai multe mixtape-uri lansate, Big Sean a lansat albumul de debut, “Finally Famous”, in anul 2011, urmand ca in 2013 sa scoata “Hall Of Fame”. Al treilea proiect, “Dark Sky Paradise”, a fost primul care a debutat pe primul loc in Billboard Hot 200. Acesta a creat impreuna cu Jhene Aiko proiectul Twenty88. Urmatoarele albume, “I Decided” din 2017, “Double Or Nothing” realizat impreuna cu Metro Boomin si “Detroit 2” din 2020 au debutat pe primul loc in Billboard Hot 200 si sunt certificate cu discul de platina.
Hit-Boy este un rapper si producator american, celebru pentru contributiile la piesele “Niggas In Paris”, de la The Throne, “Goldie” de la A$AP Rocky, “Clique” de la Kanye West si “Sicko Mode” de la Travis Scott. Acesta a lucrat cu Beyoncé, Rihanna, Ariana Grande, Jay-Z, Kanye West, Kendrick Lamar, Travis Scott, Nipsey Hussle, Roddy Ricch, Drake, castigand 3 premii Grammy pentru munca depusa.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT