LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Feli a filmat și înregistrat un cover după piesa “Amen alături de Lucian Nagy

Amen, piesa interpretată de Tom Grennan, de pe albumul ”Evering Road” care a ajuns nr. 1 în topurile muzicale din UK, îi are printre producătorii muzicali pe românul Lucian Nagy. Iar el și Feli au înregistrat o versiune nouă a piesei.

Lucian Nagy e unul dintre producătorii de referință de la HaHaHa Production și piesa e compusă în timpul taberei internaționale de creație #MusicJourney, organizată în România de casa de discuri a lui Smiley, în 2019, pentru a sărbători 11 ani de istorie în industria muzicii din România. Impresionată de performanțele echipei din care face parte și pentru a-și manifesta recunoștința pentru fiecare colaborare din ultimii 10 ani, Feli a filmat și înregistrat un cover după piesa “Amen” alături de vedeta proiectului, Lucian Nagy, aflat de obicei în spatele scenei și al succeselor muzicale de la Ha, al cărui nume apare acum nominalizat în galeria celor mai importanți oameni din industria muzicii britanice actuale.

”Vreau să subliniez cu mândrie că Lucian Nagy e un producător ROMÂN din casa mea, HaHaHa Production, e unul din producătorii muzicali cu care am mereu o reală plăcere să lucrez. Am cu Lucian de la chimie în făcut muzică, până la vibe bun și povești de viață. Vreau să scot în evidență munca oamenilor din spatele artistului Feli. Fără producătorii muzicali, colegii instrumentiști cu care împărțim scena, management, noi, artiștii, suntem un pic mai singuri pe lume. Ei ne ajută să ne facem vocea auzită și să punem sentimentele pe note muzicale. După ce o melodie e gata, cu ajutorul lor, “produsul final” ajunge la urechile voastre, ale celor care ne ascultă muzica!”, își declară Feli pe canalele de socializare aprecierea față de colegii de studio.

”Lucian Nagy este unul dintre cei mai creativi, dedicați și buni producători muzicali de la HaHaHa Production. De când am deschis studiourile, visul meu a fost că oamenii din jur, din lumea mare, din industria muzicală să vadă talentul și dăruirea artiștilor cu care lucrez. Lucian este unul dintre oamenii cu care aș merge până în pânzele albe atât muzical, cât și uman, oriunde în lume. Mă bucur pentru el că a punctat în tabăra de acum 2 ani, când au ieșit hituri pe bandă. Stay tuned, că este abia începutul!”, a declarat Smiley despre echipa să de suflet, de la HaHaHa Production cu care este convins că va cuceri lumea.

Printre hiturile din România a căror producție muzicală este semnată de Lucian Nagy se numără și ”Caută-mă” cu Jo și Juno, ”Ne vedem noi” – Smiley și Delia, ”Lasă inima să zbiere” – Smiley și Killa Fonic.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT