LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Holly Humberstone

we ❤️ music

Holly Humberstone a lansat melodia “Please Don’t Just Leave Me Yet” și anunță lansarea următorului EP

“The Walls Are Way Too Thin”, noul EP al lui Holly, va fi lansat pe 5 noiembrie 2021. Pe data de 6 august artista a împărtășit lumii piesa “Please Don’t Just Leave Me Yet”, în colaborare cu Matty Healy din trupa The 1975.

Holly s-a întâlnit cu Matty în mijlocul pandemiei, iar dorința artistei de socializare a dus la înregistrarea acestei piese. Humberstone s-a imaginat plecând spre mare, lăsând în urmă agitația orașului, simțindu-se singură și pierdută. Împreună cu Healy și Rob Milton, unul dintre cei mai apropiați colaboratori ai cântăreței, a transpus aceste sentimente universale în “Please Don’t Just Leave Me Yet”. Holly a declarat că pies\ este despre dorința că cineva să mai rămână 5 minute în plus, pentru că durerea despărțirii va fi mult prea mare. Piesa este foarte mult inspirată de tot ceea ce s-a întâmplat anul trecut în timpul lockdown-ului, când oamenii au fost total lipsiți de socializare. Noul EP, “The Walls Are Way Too Thin”, este următorul material după proiectul de debut, “Falling Asleep At The Wheel”, care a fost foarte apreciat de critici. Holly a fost anunțată că Ivor Novello Rising Star Nominee, a fost numită BBC Sound of 2021, Apple’s Up Next Artist, VEVO DSCVR’s Artists To Watch 2021. Totodată, Jimmy Kimmel, James Corden, Triple J, The Sunday Times, NME (5*), The Guardian, i-D, ELLE și Billboard au fost încântați de nouă artista.
Humberstone spune desre EP că este despre momentul în care te simți pierdut și îți pui tot felul de întrebări despre viață ta, atât de pierdut încât trebuie să te regăsești din nou. Acest lucru întâmplându-se când Holly s-a mutat în Liverpool și apoi în Londra.
Tânăra artistă va susține 27 de concerte în Europa și America de Nord, dintre care 17 show-uri sunt sold out. Turneul a început pe 6 august și se va termină pe 19 iunie 2022.

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT