LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru

Interviu: Sarah J. Sun: “Mi-aș dori mult să reușesc să cuceresc și piața de aici”

we ❤️ music
Sarah J. Sun este una dintre artistele de la noi cu succes internațional care din cauza pandemiei s-a axat pe proiecte locale.

A lansat mai multe piese și a avut o colaborare cu David Pușcaș la o piesă cu un mesaj emoționant care a prins la public imediat. Ce urmează pentru solistă aflați mai multe din interviul exclusiv pe care ni l-a acordat.

WeLoveMusic: Ce mai faci zilele acestea din punct de vedere muzical?

Saraj J. Sun: Muncesc la piese noi, aproape am terminat următorul meu single în limba engleză, în sfârșit o piesă veselă ceea ce este mai neobișnuit pentru mine care am un stil mai “deep” și ușor “trist” atunci când scriu muzică. Vreau să revin și cu piese noi în limba română pentru că exprim diferit stările în limba română și mi-aș dori mult să reușesc să cuceresc și piața de aici.

După colaborare cu David Pușcaș mai pregătiți ceva?

Colaborarea cu David a fost una foarte frumosă și emoționantă, lucrăm foarte bine împreună, în afară de piesa “Îmi pare rău”, am făcut și colindul “Din ceruri ninge alb” și am început și o piesă nouă, un stil actual “ gipsy trap” pe care ne dorim să o scoatem în această vară dacă totul merge bine.

Ce impact a avut piesa voastră?

Piesa cu David a avut un impact destul de puternic, am primit multe mesaje de la oameni care au fost atinși de mesajul nostru, am auzit că a prins și câteva difuzări la radiouri precum Radio ZU, KISS Fm și mai multe persoane ne-au spus că au văzut și videoclipul la televiziuni muzicale ceea ce este mai rar pentru niște artiști independenți cum suntem noi. Mergem cu încredere mai departe.

Știm că ești foarte activă pe TikTok. Care mai sunt noutățile, trendurile?

Da, TikTok-ul este familia mea, îmi doresc și mă apropii ușor, ușor de jumătate de milion de urmăritori ceea ce este încântător pentru mine. Este un mediu potrivit pentru o personalitate energică și colorată ca mine, îmi place să fiu în pas cu noile dansuri, trenduri și mai ales ador tranzițiile.

Cum îți petreci timpul liber având în vedere că încă sunt restricții?

În timpul liber scriu piese pentru alți artiști, fac vloguri, chiar urmează să urc un vlog despre toată experiența mea cu TikTok-ul și cum am ajuns la peste 400.000 de urmăritori, de asemenea urc și vloguri despre tehnică vocală cu îndrumări și exerciții pentru cei care vor să învețe mai multe despre arta de a fi artist.

Îți e dor de concerte?

Îmi este foarte dor de concerte, sperăm că din această primăvară să se ridice aceste restricții însă suntem martorii unei perioade în care arta dispare și de aceea devenim mai anxioși, mai stresați și mai puțin răbdători unii cu ceilalți. În țările unde eu aveam de obicei concerte cum este Pakistanul, sunt mai puține restricții și ei au reînceput să aibă evenimente și e posibil să pot pleca acolo în curând, sper!!!!

Am văzut că vei deveni mătușică a doua oară. Nu te-ai gândit și tu la un copil?

Da, sunt o norocoasă pentru că iubesc enorm copii, au o energie pură și simt că mă conectez foarte bine cu ei. Nepoțelul meu, Nicholas are aproape 4 ani și deja putem să ne jucăm super frumos, Sărim în trambulină și facem activități și acum o să vină și un bebè mic care o să îmi umple sufletul de bucurie. Da, mă gândesc și eu la un copilaș, mi-a fost teamă că o să îmi îngrădească libertatea de la merge în concerte și a fi prezentă  în toate proiectele însă încerc să îmi calculez bine toate lucrurile și să decid cum pot să îmbin aceste lucruri

Ce înseamnă muzica pentru tine? Când te-ai îndrăgostit prima oară de ea… și ea de tine?

Muzica pentru mine este toată viața mea, cred că ea m-a ales pe mine, au fost momente când voiam să renunț pentru că nu vedeam nici un fel de oportunitate și chiar atunci, în mijlocul eșecului mi-am dat seama că vreau să cânt chiar dacă nu este nimeni care să dorească să mă asculte, și vreau să cânt pentru că e vindecarea sufletului meu, e ceea ce mă ține în viață. Și atunci când m-am detașat de ideea unui rezultat, a dorinței de control, atunci lucrurile au început să meargă și oportunitățile au început să apară pentru mine.

Ce-ți mai dorești pentru anul acesta?

Pentru anul acesta îmi doresc să revenim la o normalitàte, să putem socializa, să ne putem îmbrățișa, să putem ieși, să putem cânta; pentru anul acesta trebuie să rămânem puternici, optimiști și să sperăm că o să reușim să atingem din nou normalitatea, bucuria lucrurilor simple.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT