LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
MoonSound si zadi - Loneliness

we ❤️ music

MoonSound și ZADI îți testează singurătatea. „Loneliness”, noua colaborare a celor doi artiști

Este din ce în ce mai greu să întâlnești fericirea supremă în perioada în care trăim, iar MoonSound și Zadi sunt de aceeași părere. Cei doi artiști lansează vineri, 28 ianuarie, „Loneliness”, o piesă dance, care cu siguranță te va pune gânduri. Tu de câte ori te-ai simțit singur în fericire?

MoonSound este unul dintre cele mai apreciate proiecte de muzică electronică din România, fiind o prezență constantă la festivaluri autohtone importante, precum Untold, Neversea sau Deep Forest Fest.

Printre artiștii internaționali cu care MoonSound colaborează se numără: Claptone, Groove Armada, Tube & Berger, Fritz Kalkbrenner și Gorgon City. MoonSound este, în același timp, owner-ul TeddyBear, unul dintre cele mai reprezentative branduri de petreceri din România.

ZADI aka Diana Rubinescu, și-a petrecut ultimii doi ani combinând atât scrisul pentru artiști mari, cât și cel pentru ea. Autodidactă, a petrecut zile și nopți în studio, creând o identitate sonoră pentru ZADI, alături de producători de top.

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT