LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
glaive si ericdoa - ep Then I Will Be Happy

we ❤️ music

glaive și ericdoa au lansat EP-ul “Then I Will Be Happy”

Cei doi artiști au lansat primul proiect - "Then I Will Be Happy", material care conține piesele “cloak n dagger” și “fuck this town”. “Then I Will Be Happy” a fost realizat anul trecut și a fost înregistrat în studio, dar și într-un dormitor de pe Airbnb.

glaive a declarat că este fericit pentru că a găsit un colaborator pentru acest EP, dar mai ales un prieten. Noul proiect a fost ceva nou pentru Eric, deoarece a întâlnit persoane noi și a vizitat locuri noi.
Stream: https://ericdoaglaive.lnk.to/thenillbehappy
ericdoa a crescut într-un orășel din Connecticut și a învățat singur să producă și să scrie muzică, fiind influențat de Rick James, Earth Wind & Fire și Teena Marie. Acesta a atras atenția anul trecut, odată cu lansarea albumului “COA”, care a fost lăudat de Lyrical Lemonade și Pitchfork.
glaive este un artist din Carolina de Nord. Acesta și-a început carieră odată cu venirea pandemiei, lansând prima piesă pe Soundcloud în aprilie 2020. glaive a lansat două EP-uri, “cypress grove” și “all dogs go to heaven”, acestea fiind lăudate de The FADER, The New York Times, Rolling Stone și New Yorker.
Cei 2 artiști vor porni într-un turneu în Statele Unite ale Americii pentru promovarea EP-ului. Duo-ul va concerta de 7 ori, în 6 locații diferite. Spectacolele din New York, Chicago și Los Angeles se vor desfășura cu casă închisă.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT