LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Moneybagg Yo a lansat Blow

we ❤️ music

Moneybagg Yo a lansat “Blow”

Moneybagg Yo a lansat “Blow”. În cazul în care Moneybagg Yo a atras, în trecut, o tensiune convingătoare între traumă și consum, în „Blow” el estompează inteligent linia dintre cele 2.

Anul acesta, Moneybagg Yo a fost mai ocupat ca niciodată. Rapperul a fost nominalizat la Billboard Music și iHeartRadio Awards, a primit aprecieri de la publicații precum Pitchfork, Forbes și New York Times și a colaborat cu vedete de top precum Kanye West, 2 Chainz și YG – cu care a cântat recent la The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. Moneybagg Yo s-a impus, de asemenea, ca un cercetător suprem și dezvoltator de talente: artistul său BIG30 a fost recent selectat ca parte a celei mai recente clase Freshman XXL. Cel mai recent a apărut în compilația CMG Gangsta Art – un album în colaborare cu colegii săi de label. Una dintre melodiile sale de pe acel album, „Big League”, care îi prezintă pe CEO-ul CMG, Yo Gotti, Mozzy și Lil Poppa, a fost aleasă drept melodia oficială a finalei NBA din 2022. Înainte de aceasta, cel mai recent album solo al său, numărul 1 din 2021, aclamat de critică A Gangsta’s Pain, a fost certificat cu discul de aur.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/BlowPR

În doar câțiva ani, Moneybagg Yo s-a consolidat drept una dintre cele mai irezistibile voci din club și de pe străzi. Dincolo de dragostea nemuritoare pe care o primește din orașul natal, el a fost celebrat atât de critici, cât și de colegi. Cu „Blow”, Moneybagg Yo adaugă încă o piesă incontestabilă unei discografii deja pline de hituri.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT